В Україні прогнозують до +21: де буде найтепліше

З сьогоднішнього дня в Україні почнеться потепління. Максимально температура підніметься в західних областях, до + 17 ° … + 21 °, але і в інших регіонах стовпчики термометрів поповзуть вгору. Дощі теж почнуть покидати територію країни. Невеликі опади сьогодні очікуються в північних, місцями в центральних і східних областях.

На заході України сьогодні буде найтепліше. Тут повітря прогріється до + 17 ° … + 21 °. У Волинській і Рівненській областях можливі невеликі дощі. Весь день буде хмарно з проясненнями.

На півночі України сьогодні трохи прохолодніше, до +12 ° … + 15 °. Практично повсюдно очікуються невеликі дощі, з менше ймовірністю опади будуть в Київській області. У Чернігівській і Сумській областях все ще збережеться похмура погода, небо буде затягнуте хмарами.

У центральних областях повітря прогріється до + 13 ° … + 16 °. Практично скрізь пройдуть невеликі дощі.

На сході країни сьогодні буде + 14 ° … + 16 °. У Харківській і Луганській областях можливі невеликі дощі. Періодично на небі буде показуватися сонце, невелика хмарність.

На півдні сьогодні теж буде тепло, до + 19 °, сухо, хмарно з проясненнями. Однак в Криму очікується злива, а повітря максимально прогріється лише до + 14 °.

Джерело:mereza.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *