Щойно! Прямо в ефірі – мотоpошне зізнання: Мосейчук в шоці. Масштабна спецоnерація проти України…

Також він назвав напрямки, за якими Росія проводить (мовиться, зокрема, про антивакцинаторський рух, економічні та енергетичні атаки). І розповів, коли очікувати пікових дій від Кремля.

Росія проводить масштабну спецоперацію проти України. Повідомляє korupciya.com

Джерело: «Право на владу» на 1+1

Глава Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов у телеефірі 18 листопада розповів, що перебуває у США, щоб «пришвидшити та поліпшити рівень взаємодії з нашими основними партнерами».

Щодо ситуації на кордонах України – то вона «повністю контролюється».

Відео дня:

Щойно я закінчив офіційну зустріч у Пентагоні зі своїм колегою, ми обмінялися інформацією, обмінялися думками, наші думки повністю співпадають. Відбувається масштабна спецоперація проти України задля дестабілізації ситуації всередині та зовні,
– повідомив Буданов.

Напрямки спецоперації Росії

Задум Росії, за словами головного українського розвідника, – «дестабілізація ситуації зсередини з використанням дуже багатьох наративів»:

  • Антивакцинаторство.
  • Невдоволення людей з різних причин.
  • Мігрантська криза, щоб «збурити суспільство».
  • Масштабна енергетична криза, «яка все ж насувається».
  • Економічна криза.

«І на тлі цього – масштабні маневрування російської армії з накопиченням на певному віддаленні від державного кордону», – пояснив глава розвідки.

Коли очікувати виходу дій Росії на пік

Глава розвідки озвучив і приблизний час, коли можна очікувати пікових дестабілізаційних дій від Росії щодо України.

Це накопичення (російських військ біля кордону України – 24 канал) буде продовжуватися, і вийде на пік приблизно в кінці січня,
– вважає Кирило Буданов.

Російські війська біля кордону України: яка ситуація

  • 31 жовтня у Washington Post вийшла стаття про збільшення кількості російських військ і техніки поблизу кордонів України. Згодом про це ж писали інші світові ЗМІ, та неодноразово заявляли високопосадовці США та Європи.
  • Головне управління розвідки Міноборони України запевнило, що Росія дійсно зосередила біля кордонів України і на окупованих територіях війська до 90 тисяч людей, але подібні речі там відбуваються регулярно з 2014 року.
  • США, Франція, Німеччина та Велика Британія також заявили, що масштабні воєнні дії Росії проти України матимуть важкі наслідки й стануть трагічною помилкою для Кремля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *