Політиків, які не хочуть піаритися на темі благодійності, дуже мало. Ось один з них (ВІДЕО)

Політиків, які не хочуть піаритися на темі благодійності, дуже мало. Ось один з них. 🤔🤔🤔 — іронізує ветеран АТО Юрій Покиньборода

Нагадаємо слова Петра Порошенка:

За останні два місяці я вже третій раз на фронті. Цього разу передаємо 72-ій окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців батальйонний комплекс відеоспостереження. Він потрібен, щоб підвищити якість спостереження за рухом окупантів – російських підрозділів, у тому числі і снайперських. Це збереже життя наших воїнів.

До 72-ої бригади разом із волонтерами ми оснастили трьома батальйонними та одним бригадним пунктом відеоспостереження 10-ту ОГШБр. Ці технології ми ставимо у найбільш небезпечних ділянках фронту. Тому після 10-ки прийняли пропозицію від бригади Чорних Запорожуців оснастити і їх цією вкрай необхідною технікою.

Саме у ці дні сім років були звільнені Рубіжне, Торецьк, Попасна, Сєвєродонецьк, згодом Піски і Лисичанськ. 28 липня біла звільнена Авдіївка. Історія 72-ої OMБр тісно пов’язана саме з Авдіївкою. І кожен цей день назавжди залишиться і серці кожного патріота. І за це ми будемо дякувати воїнам Збройних сил України, добровольцям, будемо дякувати підрозділам Національної гвардії. За те, що тоді і зараз ми робили і робимо неможливе – ми зупинили Путіна, ми зупинили російську агресію, звільнивши дві третини окупованого Донбасу, ми зберегли Україну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *