Хмара: Соцмережі збурив факт надання українського громадянства п. Невзорову. А я ось що вам скажу…

Соціальні мережі збурив факт надання українського громадянства п. Невзорову.

Мене зацікавила позиція нашої патріотичної журналістської спільноти. Вона за незначними винятками негативна. На переломі 80-90 років я скреготав зубами і лаяв на чім світ стоїть Невзорова за його активну імперську позицію, бо він сповна на це заслуговував. І це було правильно. А те, що корисно для нашої держави, для наших національних інтересів я завжди підтримував і беззастережно підтримуватиму.

А це означає, що ми повинні підтримувати все, що сприяє смерті нашого споконвічного смертельного ворога – російської імперії вселенського зла. Ми маємо вижити, імперія зла має загинути. Тільки це буде нашою остаточною перемогою, а не вихід на стан 24 лютого 2022 р., як це неодноразово заявляв Володимир Зеленський.

А тепер звернімо увагу на позицію останніх років п.Невзорова. Він публічно заявляв, що росія не може існувати у нинішніх кордонах, вона має розвалитися на кілька частин, тобто окремих держав.

Це корисно для нас і десятків поневолених народів російської імперії? Безумовно. Такої позиції під сучасну пору дотримується Олександр Невзоров. Це корисно для наших національних інтересів? Беззаперечно.

То чого ж піднімають ґвалт деякі наші політики з приводу надання О.Невзорову українського громадянства. Тому мене здивувала позиція двох відомих українських журналістів, безумовно українських патріотів (почув вчора), коли вони порівняли Невзорова з Латиніною. Латиніна дійсно належить до числа рускіх ліберал-імперіалістів, які хотіли б будувати «рускій ліберальний мір».

Позиція Невзорова категорично інша. Чому ж так спрощено міркують деякі наші патріоти? До почуття патріотизму потрібна ще й вдумлива державницька позиція. Відчувається їі недолік.

Дехто дивується: чому Невзоров попросив громадянства в Україні, а не, наприклад, у США? Бо він краще від багатьох наших політиків і журналістів розуміє, що ключ до розвалу російської імперії зла знаходиться в Україні.

Від послідовності, згуртованості, наполегливості і віри в потенційну силу українців залежить крах російської імперії. Перемога на цьому фронті залежить і від успішної праці бійців ідеологічно-інформаційної спільноти.

Ми пам‘ятаємо гріхи Невзорова, зокрема кривду, яку він заподіяв нашим братам литовцям. І він визнав ці помилки. Сподіваюся, що брати литовці нас зрозуміють, адже вони, як і ми, зацікавлені, аби російська імперія зла сконала! Гадаю, що на цій ниві Невзоров буде корисним.

Все буде добре, ми мусимо перемогти і переможемо!

На зображенні може бути: 1 особа та стоїть

Степан Хмара

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *