Ведучий «Сніданку з 1+1» Сенічкін розповів про велику біду в родині їх колеги Мазур: «Аллочко, тримайтеся»

Біда нагрянула в сім’ю співробітниці «Сніданку з 1+1» Алли Мазур — її 23-річному синові Антону терміново потрібна допомога.

Чотири роки тому у хлопця діагностували гострий лімфобластний лейкоз. Він вже проходив кілька курсів дорогої хіміотерапії і операцію з пересадки кісткового мозку в клініці в Туреччині — здавалося, що хвороба відпустила, але недавно стало відомо про рецидив.

Ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін звернувся за допомогою до українців. Відповідне відео опубліковане в Instagram, передає Politeka.net.

«У нього є шанс на одужання. Ми віримо, що попереду його чекає щасливе і насичене життя! Давайте разом допоможемо йому це втілити», — йдеться в заяві.

Зазначимо, Алла Мазур, мама Антона (однофамілиця ведучої ТСН Алли Мазур, яка нещодавно перемогла рак) допомагає Сенічкіну створювати кулінарні шедеври на кухні. Її син встиг закінчити коледж, за фахом кухар, і далі планував продовжити навчання, щоб у майбутньому стати ресторатором. Однак, доля розпорядилася по-іншому і тепер хлопець бачить тільки лікарняні стіни.

Відео дня:

Українці висловлюють співчуття і слова підтримки в коментарях під постом:

«Господи боже, дай Бог їм здоров’я»

«З миру по нитці. Нехай Господь збереже життя і здоров’я дитини, Аллочко❤️ тримайтеся»

«Приєднуємося!!!! Нехай буде здоровий!!!!!!🙏»

«Допоможи господи цій дитині побороти хворобу🙏 🙏 🙏. Амінь»

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Сніданок з 1+1 (@snidanok)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *