Україну накриє холодним фронтом із дощем та мокрим снігом: де буде найгірше

Погода в Україні сильно зіпсується у наступні кілька днів. Синоптики прогнозують, що вже сьогодні, 18 листопада, у деяких районах випаде перший мокрий сніг та задождить, а 19-20 числа погода остаточно зіпсується.

Що буде з погодою в країні до кінця тижня, і чи чекати на прояснення, читайте нижче у матеріалі  Styler .

За прогнозом  Наталки Діденко ,  18 листопада  мокрий сніг ймовірний у північних районах Чернігівщини, Київщини, Сумщини, а також у Карпатах.

Схід, центральна частина та південь сьогодні ще спонукають без опадів.

Вдень буде холодно від +2 до +8 градусів.

Синоптик прогнозує, що  19-20 листопада  погода в Україні буде переважно некомфортною, з опадами та холодним поривчастим вітром.

“Очікується переважно дощ, бо трохи потеплішає, лише на крайній півночі та у Карпатах – місцями з мокрим снігом”, – пише Діденко.

Синоптики  Українського гідрометцентру  додали в прогнозі, що  20 листопада прийде прояснення. А також потеплішає до +5+12 градусів, а у Криму аж до +14-ти.

Дивіться нижче на картах погоди, що на нас чекає до кінця цього тижня.

Україну накриє холодним фронтом із дощем та мокрим снігом: де буде найгіршеУкраїну накриє холодним фронтом із дощем та мокрим снігом: де буде найгіршеУкраїну накриє холодним фронтом із дощем та мокрим снігом: де буде найгіршеУкраїну накриє холодним фронтом із дощем та мокрим снігом: де буде найгірше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *