Терміново! Закінчення війни: осінь-зима. Подоляк розповів усі деталі: успіх за нами!

До осені-зими ні Україна, ні Росія не отримає відчуття перемоги у війні, заявив в інтерв’ю «Інтерфакс» радник голови Офісу президента та член делегації України на переговорах із Росією Михайло Подоляк.

 

«До осені-зими цього року все розвиватиметься дуже парадоксально. Чому? Тому що зупинитися ніхто не зможе. Ні одна, ні друга сторона не отримає в нинішньому вигляді відчуття перемоги», – каже він.

Подоляк вважає, що якщо Росія не програє зараз, у майбутньому вона «провокуватиме Третю світову», – і, на його думку, на Заході це розуміють.

«На Заході вже розуміють, що Росію треба зупинити, вона має пограти. Ви самі бачите заяви того ж таки Борреля, Шольца, які прямо про це говорять. Таке було немислиме ще два місяці тому. А зараз Захід дає нам гроші та зброю. Питання лише в часі її нагромадження», – підкреслив антикризовий радник голови Офісу президента.

Михайло Подоляк також прокоментував рішення відкинути всі варіанти замороження війни і боротися далі та чи підтримують його військові. Він вважає, що це безумовно, консолідоване рішення і відповідальність. Верховний головнокомандувач у щоденному форматі спілкується з військовими щодо оперативної тактичної обстановки. Військово-політичне керівництво добре розуміє, куди Україна має дійти. Також він додав, що в офісі президента чудово усвідомлюють всі ризики і замороженої війни, і завершеної не за сценарієм України”.

Михайло Подоляк, до того ж, зауважив, що потрібно нагромадити критичний обсяг зброї та військової техніки.

“Росія готувалася до війни, збирала ресурси. Нині ж на сході України вона витрачає свої ключові резерви. І ми маємо цей час вистояти й витримати”.

Крім того, Подоляк наголосив, що військово-політичне керівництво намагається всіляко мінімізувати втрати.

“Ключовий аспект у тому, що ми, на відміну від Росії, цінуємо життя людей. Для Росії їхній військовий контингент – ніщо, це покидьки.

Ще раз: військово-політичне керівництво не має сумніву, що війна має йти за сценарієм України”.

Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *