Терміново! Шойгу в шоці, після слів Зеленського: сталося немислиме: ганьба за всю країну. Цей раунд за Зе

Сергій Шойгу розповів “одеський анекдот”, парируючи Зеленському… №1 в списку “Єдиної Росії”, який мітить на крісло президента РФ вже не перший рік, але ніяк не здатен задовольнити своє его, міністр оборони Росії Сергій Шойгу, відповів президенту України на його спіч про окупований Крим анекдотом.

Про це пише у Фейсбуці Олександра Коваленко. Надалі подаємо в оригіналі.

Причому одеським анекдотом. Тут слід наголосити на двох моментах. Перший, це, звичайно ж, сама іронія.

Людина, яка вже не перший рік мріє про президентський троні і втрачає в своїх мріях, як терпіння, нерви, так і дорогоцінні роки, здоров’я, і ​​навряд чи без кривавого перевороту зможе здійснити свою мрію.

Шойгу парирує НЕ філософським роздумом про мінливість буття, а анекдотом людині, яка стала президентом у результаті демократичних виборів.

Другий момент – це вже сам анекдот

Справа в тому, що є два типи “одеських” анекдотів, ті які придумують самі ж одесити, зі знанням всієї глибини специфічної культури міста і ті які придумують “не одесити”, наприклад в якомусь Ханти-Мансійську. Але, події розвиваються в Одесі, тому його називають одеським.

Так ось, в цьому і різниця

Одеський анекдот – це не тільки нагромадження тексту, щоб просто тупо поржать, він як листковий пиріг. І пробуючи кожен його кожну частину, розумієш глибину жарти і навіть не тільки жарти, все глибше і глибше занурюючись в суть.

Але, якщо чесно, простому Тувинському оленяру, в голові якого лише війна і гербовий стільчак, розкуштувати суть, розуму не вистачить. А тому, коли Сергій Шойгу зі “знанням справи” розповідає “одеський анекдот”, зі своїм примітивним висновком … Ну, це спостерігати за бегемотом в пачці і пуантах, який виконує танець маленьких лебедів.

І, що найсмішніше, підлеглі МО РФ ЗМІ та інформаційні майданчики всіх рівнів, істерично захоплюються дотепностю Шойгу, не розуміючи, що займаються не стільки піаром, скільки підкреслють його обмеженість.

Як відомо, перед цим Володимир Зеленський звернувся до жителів окупованих територій Донецької та Луганської областей. Президент закликав протистояти атакам Росії, зокрема інформаційним.

Люди на окупованій території Донбасу та Криму, повинні не погоджуватися з тим, що там відбувається та як їх окупували. Святкувати День Незалежності України. Я розумію, може, тихенько, не вивішуючи прапор на балконі. Але дітям вдома необхідно говорити, хто вони,– зазначив глава держави.

Володимир Зеленський наголосив, що у школі необхідно акуратно пояснювати об’єктивну інформацію: “Це інформаційна перемога, яка набагато важливіша за кулю. Такі речі повинні люди всередині Донбасу робити”.

Як повернути Донбас

Президент впевнений, що першим кроком для повернення Донбасу є припинення вогню. За його словами, у жодному разі не можна сідати за стіл переговорів з людьми, в руках яких зброя.

Важливим є виведення російських військ з тимчасово окупованих територій.
Після цього необхідно, щоб українські воїни взяли під контроль кордон.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *