Сюмар з “ЄС” прямо з трибуни назвала ху. лoм: Разумков ледь спинив її! Депутати почувши це – почали викрикувати… (Відео)

Нардепка від “Європейської солідарності” Вікторія Сюмар назвала президента Росії Володимира Путіна “х**лом” із трибуни Верховної Ради України

Це сталося у вівторок, 30 березня, на позачерговому засіданні парламенту під час виступу народної обраниці. Фрагмент її промови опублікувала пресслужба “ЄС” на своєму YouTube-каналі.

Сюмар сказала, що “подивилася кіно” від Нацполіції (вона мала на увазі розслідування про погроми Офісу президента прихильниками Сергія Стерненка) і “почула там найстрашніше – Путін х**ло”.

Після такого висловлювання народної депутатки в залі піднявся шум, але політикиня продовжила свою промову. Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков перебив її і зробив жінці зауваження

“Колеги! Шановні колеги! Давайте вибирати висловлювання в стінах Верховної Ради”, – сказав він під вигуки парламентаріїв із залу.

Сюмар на це не відреагувала та ще раз повторила відомий вислів.

“Колеги, бачите, заперечення викликає “Путін х**ло”. А я це можу повторити насправді, розумієте. І кіно Нацпол вам це сказав…” – продовжила виступати Сюмар.

В свою чергу, голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що теоретично можливе запровадження локдауну в межах всієї України. Про це він заявив під час брифінгу 30 березня.

Відповідаючи на питання щодо ймовірності запровадження всеукраїнського локдауну в разі потрапляння у “червону” зону карантину 13 областей України, Разумков відповів:

“Теоретично це можливо”

У свою чергу він зазначив, що не бажає “прогнозувати майбутнє”.

“Майбутнє можна спрогнозувати, але краще цього не робити”, – додав він.

Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *