Сьогодні стає гаряче! “Нацкорпус” щойно увірвався на Банкову з шинами і зчепився з поліцією та Нацгвардією. Фото й відеотрансляція

У суботу, 14 серпня, сотні активістів “Національного корпусу” колоною рушили на вулицю Банкову в Києві, де запланували акцію “Зупинимо капітуляцію!” – проти спроб влади розпочати перемовини щодо окупованих Донбасу та Криму, й нібито політичних переслідувань представників руху. Ще під час ходи в правоохоронців летіли димові шашки, а згодом між учасниками й силовиками виникли сутички.

Зі свого боку поліція та Національна гвардія в кілька рядів перекрили прохід до Офісу президента, зокрема й огорожами,а неподалік припаркували автозаки. Про це з місця подій повідомив кореспондент OBOZREVATEL (щоб подивитися фото і відео, доскрольте новину до кінця).

Правоохоронці заблокували дорогу мікроавтобусами. Також силовики повністю блокували зв’язок на вул. Банковій.

Зауважимо: ще до початку акції біля будівлі ОП і на вулиці Шовковичній виставили по два ряди поліцейських і нацгвардійців. Під самим Офісом чергували кілька десятків правоохоронців. На інсталяцію до Дня Незалежності там нанесли бітумне покриття, щоб її не зіпсували протестувальники, також виставили оточення.

Мікроавтобусами поліцейські перегородили підхід до ОП, зокрема, щоб була можливість перевірити сумки і кишені учасників. До всього іншого силовики блокували зв’язок на вул. Банковій.

За матеріалами з сайту obozrevatel.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *