Щойно! Милованов озвучив причину бійки – він “гопнік”. Зняли з конкурсу – отримай в око!

Радник голови ОП заявив, що ексміністр фінансів вдарив його за відсторонення від конкурсу на посаду голови Бюро Економічної Безпеки.

Радник глави ОП Тимофій Милованов, який прямо на святкуванні дня народження побився з міністром фінансів України (2016-2018) Олександром Данилюком, розповів чому між двома політиками спалахнув конфлікт.

Про це він написав у Facebook.

Милованов пояснив, що він голова конкурсної комісії з відбору голови Бюро Економічної Безпеки, а Данилюк один із кандидатів на посаду. Проте комісія відсторонила його від конкурсу, за що ексміністр фінансів і вдарив радника глави ОП.

“Кандидат каже що він реформатор, що на комісію чинили тиск щоб його відсторонити. А насправді – тиск чинить сам реформатор. І тоді це не реформатор, а гопнік Так робили в 90х. Били чиновників коли вони приймали “не ті” рішення”, – написав Милованов.

За його словами, на даному етапі багато кандидатів намагаються розбалансувати конкурс, щоб відтермінувати запуск нової служби і впровадження важливої реформи.

“Моя порада таким кандидатам: уважно читати закон і виконувати його, або найняти юристів, якщо не вистачає своєї компетенції. І вести боротьбу не в ФБ або фізично, а в правовому полі. Прохання до всіх органів: не політизувати конкурс і діяти в рамках своїх повноважень і строго по закону”, – заявив Милованов.

Радник голови ОП також додав до допису запрошення на вечірку – Данилюк запросив його особисто.

Раніше ми писали, що Данилюк вдарив Милованова на святкуванні свого дня народження. Спочатку радник глави ОП опублікував на своїй сторінці в Facebook спільне фото, а через кілька годин у них стався конфлікт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *