Путін на військовому параді в Петербурзі погрожував ворогам Росії: “Ми здатні нанести невідворотний удар”…

Президент РФ Володимир Путін виступив з агресивною промовою на параді з нагоди Дня Військово-морського флоту.

У неділю, 25 липня, президент РФ Володимир Путін приїхав в Санкт-Петербург на військовий парад з нагоди Дня Військово-морського флоту. Там він погрожував противникам Росії.

Промова Путіна була опублікована на офіційному сайті Кремля.

В ході свого виступу Путін в черговий раз хвалився “високоточною зброєю” на озброєнні ЗС РФ, аналогів якого нібито немає в світі.

“Ми здатні виявити будь-якого підводного, надводного, повітряного противника і нанести йому, якщо буде потрібно, невідворотний удар”, – сказав російський лідер.

Примітно, що він заявив про готовність використовувати військову силу не тільки для захисту Росії, але і її “національних інтересів”.

Варто відзначити, що в російському параді в Петербурзі сьогодні були задіяні близько 4 тисяч військових і 50 судів. Захід пройшов взагалі без глядачів, так як Росію накрила епідемія коронавируса.

За кілька днів до параду РФ оголосила про успішні випробування своєї гіперзвукової ракети “Циркон”. За даними Міноборони РФ, вона була випущена з фрегата “Адмірал Горшков” в Білому морі і, подолавши 350 км, влучила в ціль на узбережжі Баренцевого моря.

Важливо уточнити, що в останні роки агресивна риторика влади РФ посилюється. Влітку 2020 року президент РФ підписав указ про “Засади державної політики РФ в області ядерного стримування”, яким дозволив собі завдавати превентивних ядерних ударів по недружнім країнам.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *