Просто зараз! Розкішний маєток «слуги»: у Зеленського не чекали! 400 тисяч доларів – “своїм багато пробачають”!

Нардеп від «Слуг народу» Юрій Корявченков, відомий як «Юзік» з «Кварталу 95», будує будинок. Двоповерховий маєток розміщений у селі Проців.

Про це повідомляють журналісти «Викриття».

Село розміщене у Бориспільському районі. За інформацією журналістів, на сайті нерухомості будинок такої площі там коштує 400 тисяч доларів.

За документами земля належить дружині Тетяні. Об’єкт значиться як «садовий будинок», хоча на локації журналісти побачили солідний котедж в оточенні високих сосен.

Де живе Юзік

Згідно з декларацією нардепа, йому належить квартира площею 103, 4 квадратних метра.

У власності дружини – 3 земельні ділянки. Одна з них – у селі Проців. Вона має площу 1821 метр квадратний. Будинок на цій території підписаний як садовий (дачний) будинок та вказана площа – 260 метрів квадратних.

До речі, журналісти показали, що маєток справді оточений соснами та лісом. Окрім цього, до маєтку Корявченкова веде відремонтована дорога з яскравою розміткою і пофарбованими бордюрами.

Про будівництво раніше повідомляло й видання «Країна»:

«Видно, що потрудилися над нею зовсім недавно. Підтвердження тому – табличка з написом «Велике будівництво» (це програма президента по реконструкції доріг в країні)», – повідомляє видання. – На місці виявилося, що двір ще вимагає озеленення. А ось замість садового будиночка нардеп Корявченков зводить грунтовний особняк серед соснової лісопосадки».

Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *