Поки ми спали! Атаки продовжуються: мігранти не відступають. Прикордонники тримають оборону, захистять

За минулу добу було зафіксовано кілька спроб прориву польсько-білоруського кордону великими групами мігрантами з півдня.

Про це інформує Прикордонна cлужба Польщі у твіттер.

“Вчора на польсько-білоруському відрізку кордону, який захищається прикордонним відділом у Дубичах Церковних, сталося декілька спроб силового прориву кордону. Найбільша група (мігрантів – ред.) становила близько 200 іноземців, решта – по кількадесят осіб”,- йдеться у повідомленні.

Іноземці були агресивними, вони кидали каміння, петарди, застосовували проти поляків перцевий газ.

За даними прикордонників, упродовж минулої доби загалом зафіксовано 195 спроб нелегального перетину кордону мігрантами з півдня, щодо 82 осіб видано постанови про залишення території Польщі, передає Укрінформ.

За інформацією поліції Підляського воєводства, вчора напередодні близько 17-ї години (за київським часом) група мігрантів закидала камінням поліцейських на лінії кордону в районі населеного пункту Стажина. В результаті було пошкоджено два поліцейські автомобілі. 

Також варто додати, що за минулу добу польські поліцейські за допомогу мігрантам у нелегальному перетині кордону затримали дев’ятьох осіб: чотирьох громадян Польщі, двох громадян України, громадян Німеччини, Азербайджану та Грузії.

Затримані хотіли нелегально перевезти в автомобілях загалом 34 мігрантів.

Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *