Одразу не повірите! Уважно розгляньте кого затримали за вчорашній Вандалізм. Готові думати ? Тоді читайте…

Хто не в курсі – затриманий вчора під ОП Влад Сорд (Стафійчук) пройшов Майдан, Іловайськ (де отримав травму спини дуже серйозну, коли під обстрілом перекинулася вантажівка). Воював у ПС. Втратив у ДАП одного з найближчих друзів – це Сєвєр був, наймолодший загиблий кіборг. Потім оформився у 93-тя ОМБр Холодний Яр, ми разом туди прийшли. Воював на шахті Бутівка. Він автор гімну 93 бригади: “..димом завіяна, кулями скроєна, бригада, що робить з людини воїна”. Чудовий поет. Згодом працював у прес-службі бригади.

Потім разом з дружиною заснував у Вінниці видавництво, писав, виховував котів.

Це просто щоб ви розуміли чому його так за#бало це все. Бекграунд, так би мовити, і шлях до того нещасного розбитого скла.

(Так, це при тому, що мені вчорашні події не сподобалися – як влучно написав Вортекс, робити все це не варто було просто тому, що “супротивник не з’явився”. Але криміналу у цьому в 100000 разів менше, ніж у “роботі” наших судів та тих, хто ії дозволяє. І тризуб той під фарбою – ніщо на тлі сотень жахливих рішень “іменем України”).

Пост від Lera Burlakova

Влад (Змій) Сорд: Заїзд в Іловайськ став точкою неповернення. Ось що таке справжній бойовий виїзд – коли ти забираєш звідти війну з собою

Молодший сержант, завдяки якому 93-тя ОМБр отримала почесне найменування “Холодний Яр”, і автор гімну бригади – про Сергія Табалу, повний пакет стодоларових купюр, Іловайськ, “український Сайлент Хілл” та полковників з ГШ.

Автор: Валерія Бурлакова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *