Очевидці про трагедію в аквапарку Дніпра: дитину витягли з синім обличчям, а батьки сиділи в барі…

Увечері 8 серпня в аквапарку Happy Day в Дніпрі трагічно загинув 9-річна дитина. Хлопчик пірнув в басейні, а потім, не рухаючись, сплив.

Очевидиця Інна розповіла нові подробиці події, уточнивши, що спочатку були помітні особливості розвитку дитини – проблеми зі здоров’ям, і він не вмів плавати. Близько хлопчика постійно перебував чоловік, який не дозволяв купатися в басейні для дорослих, передає “Наше місто”.

Пізніше з’явилася мама хлопчика, яка також заборонила синові наближатися до води. При цьому, з незрозумілої причини, дорослі не перемістилися до басейну для дітей, де дитині було б комфортніше і безпечніше.

Потім мама відійшла, і хлопчик пірнув у воду головою вниз. За словами очевидиці, через секунд 40 він сплив спиною догори. При цьому в воді він не борсався.

Інструктор і відпочиваючі відразу кинулися до дитини. Коли його витягли з води, його вже було синє. Малюкові почали робити серцево-легеневу реанімацію. На місце викликали швидку допомогу, яка приїхала через 15 хвилин. 40 хвилин дитину намагалися врятувати, але реанімація результатів не принесла.

За припущеннями відпочиваючих, дитина могла вдаритися головою або зламати шийний відділ хребта, так як помер моментально.

За даними “РБК”, очевидці також розповіли, що батьки дитини більшу частину часу проводили в барі. До місця трагедії мати прибігла тільки через 10 хвилин після початку реанімаційних заходів.

Батько дитини теж був в стані алкогольного сп’яніння, він кричав на лікарів і людей і давав поради, як реанімувати хлопчика. При цьому келих пива, який був у нього в руках, не прибрав.

До слова, поки дитину рятували біля басейну, дорослі не відвели дітей і продовжували купатися у воді, не дивлячись на те що туди потрапили блювотні маси.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *