Неймовірні новини! Розвідка злила все: окупанти втратили величезну кількість високоточної зброї. Не мають чим воювати. Україна переможе!

За даними української військової розвідки, російські окупанти вже використали понад 60% запасів високоточного озброєння.

 

Про це повідомив заступник голови Головного управління розвідки Вадим Скібіцький

“За нашими даними, якщо говорити про високоточну зброю, то використано вже близько 60 відсотків запасів. За деякими видами, навіть більше – 70%”.

Є відповідні нормативні вимоги за тим граничним рівнем, який необхідно тримати у військах, і за тими ж “Іскандерами” цей граничний рівень майже настав.

Вони змінили стратегію застосування такого озброєння. Якщо раніше по об’єкту застосовувалося 2 або 4 ракети, то зараз чітко вибирається об’єкт, мета, це від 8 до 12 ракет різного формату. Або балістичні, або крилаті ракети наземного, або морського, повітряного базування, щоб бути готовим вразити цю мету.

Ми бачимо зміни і ми розуміємо, що ресурс високоточного озброєння, високоточні боєприпаси до граничному рівні”.

Скибицький зазначив, що у перші два місяці широкомасштабного вторгнення Росія завдавала хаотичних ударів високоточними ракетами.

До того ж, він переконаний, що Росія поки що не має достатніх потужностей для швидкого поповнення витрачених запасів високоточного озброєння. Через запроваджені економічні санкції з боку західних країн, російська промисловість не може отримати необхідної кількості імпортних комплектуючих для оснащення високоточних ракет.

Раніше у розвідці повідомляли, що запроваджені проти країни-окупанта міжнародні санкції не дозволяють повноцінно обслуговувати та ремонтувати навігаційне обладнання і дизельне устаткування бойових кораблів флотилії.

Щоб забезпечити плавучість на деяких кораблях, у тому числі носіях крилатих ракет, замість оригінальних блоків було встановлено агрегати від побутової техніки китайського виробництва, які придбали за завищеною в кілька разів ціною.

Тепер кожен вихід в море обізнані з “імпортозаміщенням” окупанти сприймають як квиток в один кінець. Адже він може стати для них останнім та ще й призвести до екологічної катастрофи у регіоні.

джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *