“Не можу дихати..”українка перед трагедією скаржилася мамі на лікарів..Подробиці ш0кують

Дівчині було поганосьогодні, 11:20

Вагітна українка перед трагедією скаржилася мамі на лікарів, опубліковане листування: "Нічим дихати"

20-річна породілля пішла з життя на сьомому місяці вагітності, медики, на жаль, не змогли врятувати і дитину – в мережі опублікували листування дівчини з матір’ю.

Вагітна українка потрапила до лікарні міста Дубно (Рівненська область). У 20-річної пацієнтки на сьомому місяці вагітності діагностували коронавірус. На жаль, дівчина померла 17 листопада, пише rivne.online з посиланням на головного санврача області Романа Сафонова.

Медик розповів, що в результаті коронавірусу у нещасної діагностували важку пневмонію і проблему дихальною системою. В результаті лікарі не змогли врятувати ні саму вагітну, ні її дитину.

Головлікар місцевого пологового будинку повідомив, що дівчина потрапила в пологовий будинок за тиждень до смерті. Крім коронавірусу у пацієнтки було супутнє захворювання – бронхіальна астма. Стан ускладнювався пневмонією, дівчину лікували, але їй раптово стало гірше. Медики надавали реанімаційні заходи, під час яких завмер плід, пише Суспільне.

Мати померлої опублікувала листування з дочкою у своєму Фейсбук. У повідомлення дівчина говорила, що їй важко дихати, а на скарги лікарі погрожували перевести її в іншу лікарню.

“Кажуть, так має бути. А я кажу, як же так мені було нормально і кисню вистачало. А ці два дні нічим дихати”, – написала дівчина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *