На ранок! Термінове повідомлення: окупанти йдуть ва-банк – після наказу, підписали собі вирок!Деталі

Тих комплексів протиповітряної оборони, які передали нашій державі, наразі недостатньо, щоб закрити усю територію країни, через її розміри.

Про це поінформував у ефірі загальнонаціонального телемарафону радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, відповідаючи на питання, чому не зважаючи на те, що у нас є ППО, навіть з штучним інтелектом, але все ж таки дуже багато прильотів.

“У нас дуже велика територія країни, і у нас ППО, яке нам передали, недостатньо, щоб закрити усю країну”, – заявив він.

Денисенко висловив переконання, що Україні необхідно будувати ешеловану систему оборони, і що потрібно мати достатньо цієї техніки — йдеться і про ППО, і про протиракетну оборону, і цих комплексів поки що, на жаль, недостатньо, щоб закривати усю країну.

“Плюс росіяни змінили стратегію, знаючи цю нашу прогалину, упродовж останніх кількох тижнів, і починають закидувати в Україну велику кількість різних ракет, при чому з різних точок, що реально ускладнює роботу і протирактеної, і протиповітряної оборони України”, – поінформував представник МВС.

Говорячи про те, скільки ще росіяни обстрілюватимуть Україну, він висловив думку, що президент рф володимир путін де-факто почав особисто керувати цією військовою компанією.

“Це сталося упродовж останніх кількох тижнів теж, і наразі він вимагає від своїх збройних сил максимально закидувати всім, чим тільки можна, українські позиції. Наразі це їхня стратегія — по максимуму все закидати (в Україну — ред.)”, – поінформував Денисенко.

Відповідаючи на питання, як довго можна воювати за такої інтенсивності обстрілів, він сказав, що всі воєнні експерти говорять про те, що це можливо упродовж місяця-двох максимум, а далі — неможливо.

“І опосередковано про це говорить те, що вони (росіяни — ред.) почали просити снаряди у білорусі, і 20 вагонів із снарядами позавчора виїхали з білорусі на територію рф”, – уточнив Денисенко.

При цьому він заявив, що наразі є дві ключові санкції щодо рф — нафтогазові й електроніка.

джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *