На очах у всіх! Зеленська зробила це – президент шокований: ніхто не очікував – зміни в ОП. Країна в захваті, пишаються

Перша леді Олена Зеленська відкрила другий день V Українського жіночого конгресу.

Виступаючи з промовою, дружина Президента, зокрема, розповіла про результати участі України в «Партнерстві Біарриц», яких вдалося досягти у п’яти сферах: розвиток безбар’єрного публічного простору, дружнього до сімей з дітьми та маломобільних груп населення; навчання дітей принципів рівності жінок і чоловіків; запобігання насильству; зменшення розриву в оплаті праці жінок і чоловіків і створення більших можливостей для чоловіків піклуватися про дітей.

«Рівність – це не лише про рівні права, це ще й про рівні можливості та доступ для кожного члена суспільства до будь-якого суспільного простору: аеропорту, потяга, ресторану, кафе, аптеки чи бізнес-центру. Все це – частина наших зобов’язань у межах «Партнерства Біарриц» і один з великих напрямів моєї діяльності, який називається «безбар’єрність». Зазначу, що ми зробили впевнені кроки для того, щоб безбар’єрність ставала новою суспільною нормою», – наголосила Олена Зеленська.

Також вона зазначила, що в Україні наразі більша, ніж раніше, кількість жінок на міністерських посадах та найвищих посадах в Офісі Президента, й ці показники постійно зростають.

“Кількість жінок-міністерок, кількість жінок на найвищих посадах в Офісі Президента велика, більша, ніж раніше, вона постійно зростає і буде зростати”, – зазначила вона.

Водночас перша леді підкреслила, що великою помилкою є вважати, що для того, аби жінок цінували в українському суспільстві, потрібен тиск.

“Цінним не потрібно доводити свою цінність, вона очевидна. Тиск потрібен тим, хто не впевнений у своїх силах. Впевненим достатньо діалогу”, – переконана Зеленська.

Дружина Президента додала, що українські жінки впевнено доводять ефективність діалогу в розбудові повноправного українського суспільства. Водночас вона нагадала, що в системі української освіти стартував гендерний аудит.

“Це важливо, що у книжках більше не буде малюнків, де мама постійно миє підлогу, а тато завжди повертається з роботи”, – додала перша леді.

Підкреслимо, що з ініціативи першої леді Олени Зеленської 11 вересня 2020 року Україна стала повноправною учасницею міжнародного «Партнерства Біарриц». Його ініціювали лідери країн Групи семи (G7) – Канади, Франції, Німеччини, Італії, Японії, Великої Британії та США. Основна мета – посилення відповідальності «Великої сімки» та консолідація зусиль інших держав для досягнення рівних прав і можливостей у суспільстві та відсутності обмежень за будь-якими ознаками.

Нагадаємо, що нещодавно відбулись святкові заходи до 30-річчя Національного олімпійського комітету. У палаці “Україна” влаштували концерт, на якому з’явились Володимир і Олена Зеленські. Відео їхнього поцілунку стало вірусним у мережі.

Новий вихід президентського подружжя викликав шквал обговорення. Усе тому, що пара, яка ніколи не демонструє почуття на публіці, врешті-решт проявила ніжність і любов одне до одного. Сталось це на святковому концерті в національному палаці мистецтв “Україна”.

Коли у залі заграла пісня Kiss Me, камери спрямували на Володимира та Олену Зеленських. На величезному екрані на сцені їх показали у рамці у формі серця. Не довго думаючи, президент взяв ситуацію у свої руки та поцілував дружину. Ініціаторкою другого романтичного поцілунку стала перша леді.

Ніжності президентського подружжя розчулили не лише публіку в залі, а й користувачів інстаграму: “Люблю цю президентську парочку”; “Ні, ну це просто моя зупиночка”; “Ви прекрасні”; “Краса і гордість”.

Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *