Могилевська хоче змінити гімн України: вже придумала нові рядки

Популярна співачка і капітан “зоряної сотні” шоу “Співають всі!” Наталя Могилевська запропонувала нові перші рядки державного гімну замість “ще не вмерла України и слава, і воля”.

Про те, як могла б могла зазвучати головна святкова пісня нашої держави, артистка сказала за лаштунками грандіозного шоу “З Днем народження, Україно!”, Яке глядачі каналу “Україна” побачать 24 серпня о 17:40.

Чому Могилевська хоче змінити Гімн України?

Насправді, ніякого “злого” наміру співачка не має. І нікого не змушує змінювати текст гімну.

“Я все роблю для того, щоб діти України були творчими і здобували освіту саме в моїх руках. А ще у мене є така мрія – я хочу, щоб Україна стала настільки щасливою, що ми змушені були змінити перші рядки гімну і співали: “Буде Вічно жити, буде Вічно сяяті та розквітаті наша прекрасна і Неймовірна Україна”, – поділилася Могилевська на знімальному майданчику.

Крім того, зірка розповіла, які часи за 30 років незалежності нашої країни вважає знаковими для себе.

“Мені здається, кращими роками були 90-е, вірніше кінець 90-х і початок 2000-х років. Адже на них припав розквіт українського шоу-бізнесу. Саме тоді вперше проходили величезні концерти, виходили мої перші альбоми, вперше приїжджали до нас західні зірки … Тобто було народження нової української хвилі і нового шоу-бізнесу, який ми створювали власноруч “, – зізналася зірка.

Однак співачка впевнена, за всі ці 30 років вона зі своїми колегами по цеху зробили все, щоб українська пісня і культура ставали з кожним роком краще, і сьогодні нам є чим пишатися.

“Український шоу-бізнес пережив кілька сплесків. Перші були в 90-х роках. Але тоді ми не знали технологій – робили все серцем. А сьогодні у нас ціла машина шоу-бізнесу – є біблії, технології, формати. Тому ця машина починає створювати величезну кількість артистів! І останні кілька років, після революції, були безумовно самими вибуховими, тому що почало з’являтися багато україномовних артистів “, – розповіла вона.

Джерело:mereza.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *