Катар. Груба помилка. Не можу мовчати! Ця поїздка-прогулянка мала би бути скасована. Це дискредитує самого Зеленського, дискредитує Україну…

Катар. Груба помилка. Ця поїздка-прогулянка мала би бути скасована. Якщо Зеленський дійсно стурбований маневрами/розгортанням російських військ уздовж кордонів України, то як Верховний Головнокомандувач він зараз мав би бути не в Катарі – у Генштабі!

Заслухати керівників розвідок, генерала Хомчака – План оборони країни; внести необхідні корективи; уточнити завдання військовим і Кабміну – щодо фінансового і матеріального забезпечення армії на випадок агресивних дій Путіна.

Не можна волати «вовки, вовки!», закликати партнерів активно включитися, допомогти нам стримати Путіна – і тут же самому поїхати закордон, без жодної на те серйозної потреби.

Це дискредитує самого Зеленського, дискредитує Україну в очах США, Великої Британії, Канади, інших партнерів з НАТО, фактично, обнуляє зусилля української дипломатії по формуванню антипутінської платформи з підтримки України.

Шкода, що такі очевидні речі для керівництва нашої держави є terra incognita.

Анатолій Гриценко

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *