“Как ви уже за€..лі!”: Вчора Путін обклав присутнє на нараді командування свого Чорномрського флоту триповерховими “компліментами”

Як гадаєте, чому вчора у всього Кремля так палало аж диміло від розстріляних вишок Бойка. Як повідомляє один із телеграм-каналів, який заявляє тебе близьким до інформаційних джерел Кремля, такий накал емоцій виник через те, що Путінд дуже засмутився своїм керівництвом. А може просто в нього був припадок істерики на фоні загострення хвороби.

Про це пише Файна сторінка.

Вчора протягом дня Путін провів кілька нарад у різних складах та форматах. Отримавши доповідь у якій йшлося про обстріл ЗСУ платформ газодобувних вишок “Чорноморнафтогазу”, розташованих в акваторії Чорного моря, він раптом дуже захотів поспілкуватися з представниками керівництва міністерства оборони, Генштабу та командування Чорноморського флоту ВМФ Росії, для чого було оперативно організовано нараду у форматі.

Під час наради Путін назвав командування Чорноморського флоту долбо..бами. У процесі одностороннього спілкування президент, зачитуючи з аркуша, згадав усі “пройо…и” командування Чорноморського флоту за останні місяці, після чого пообіцяв проблеми для всіх відповідальних за той “піз…ець”, що відбувається у Чорному морі.

Після цього Путін докладно пройшовся і по представниках міністерства оборони та Генштабу, на чому і завершив нараду словом “Заєб…лі”.

Доповідь по лінії МЗС стосувалася переважно блокування Литвою транзиту санкційних вантажів до Калінінградської області. Цю доповідь бункерний обговорював без Лаврова з Патрушевим, Бортниковим, Наришкіним та іншими.

Тут Путін вкотре нарікав на те, що через їхні запевнення що все у Україні “схвачено” першим напрямом вирішення геополітичних завдань, вибрав не країни Прибалтики, а Україну, вказавши, однак, що вони наступні на черзі.

Патрушев оцінив ситуацію з блокуванням транзиту через Литву як важку і повноцінного рішення, що не має в цих умовах. Путін і цю нараду закінчив невдоволено висловившись, що половинчасті рішення його не влаштовують.

Закінчив день дід Володько в дуже поганому настрої відмовившись навіть від медичного огляду, що вже став традиційним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *