Дообирались?! Виборці садового та самопомочі можуть отримати задоволення – на окупованих територіях ВІДЕО

Візьми і зроби! Львофф гаваріт па рускі!

Виборці садового та самопомочі можуть отримати задоволення – на територіях окупованих Московією беруть і роблять, ліквідовують всю українську топономіку і гаварят па рускі. Спитаєте при чім тут це до цього?

А при тім, що голосуючи за собі подібне гівно ми постійно запрошували московитів ще більше збройно прийти до нас.

Дві політсили-порожнечі – самопоміч і голос сравка жодним чином не доклались до зміцнення України, навіть навпаки. А делегував їх у парламент під час війни Львів.

Смарі, даже Львофф гаваріт па рускі. Смарі, ані во врємя вайни всьо свайо украінскоє с вишей забралі: ізик, історію. Смарі, у нас шяс рєнєсанс рускага вєшанія на ТV і радіо, нашего мєдвєдчука вєрнулі в палітіку і бізнес. Смарі, нікакого фінансірованія ракетних програм, ППО, ПЗРК. Смарі, ані смотрят і слушают на ютубє нас, рускіх. Смарі, ані за націоналістав нє галасуют. Бугага. Да бля, УкрАінци рєально рускіє – от Львова, каторий гаваріт па рускі і до Маріуполя.

Надо тока нацикофф націфіціровать, іхнюю власть убрать рассоєдіняющую адін народ. І всьо будєт харашо.

А потім кров, смерть, згвалтування, сльози, руїна. І жодного внутрішнього каяття за вибір, і відповідальності за колаборацію з окупантом, потурання йому своїми діями та бездіяльністю.

Дуже сподіваюсь, що московити вилікують інфантилів.

Андрій Міщенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *