Береза: “Дивлюсь на те, що відбувається на Черкащині та розумію, що вона все більше перетворюється на…”

Дивлюсь на те, що відбувається на Черкащині та розумію, що вона все більше перетворюється на Скічківщину, де шоу замість верховенства права. А зараз область в епіцентрі сканжалу по використанню Зеленським адмінресурсу та підкупу виборців. Все, як за часи Януковича.
Спочатку Зеленський приїжджає у Золотоношу та його вигулюють наче ту мавпу на пляжі з якою туристи фоткаються. І ми всі розуміємо, що президент закинув всі справи та забив на боротьбу з короною і приперся до Золотоноші подивитися на басейн та вікна в дітсадочку. А чим ще займатися такому потужному президенту, як Зеленский, як не інспектувати вікна та басейни. Саме його рівень. Вигулюють президента з кандидатом від влади на довиборах у 197 окрузі, де вже наступної неділі відбудуть довибори до Верховної Ради. Ганебна практика старих еліт відродилась за часів Зеленського та використовується на 200%. Але інші новини зі Скічківщини все ще гірше.
Кожного дня дедалі більше інформації про масштабний підкуп виборців на цьому окрузі. За підтримку кандидата від влади (мер Золотоноші Віталій Войцехівський) пропонують гроші. Тому що владі потрібна ця перемога за будь яку ціну. Зелені хочуть привести до ВР ще одного члена своєї команди, який буде виглядати гідно серед гвалтівника Іванісова, анал-табу Яременка, брехуна Арахамії, лідера кінця епохи бідності для своєї родини Клочко, а також серед наркоманів та п’яниць, що керують автівками в стані алкогольного сп’яніння. Войцехівський повинен стати рівним серед рівних. Тож купує за кеш голоси.
Про це вже заявляли із трибуни Верховної Ради. Йдеться про 5 тисяч гривень, які нібито виділені на один голос. При цьому знайомі з Черкащини кажуть, що реально пропонують платить людям 400-500 гривень.
З цього приводу маю три питання:
1. Виходить вони крадуть навіть із тих сум, які їм видали на підкуп? Не здивован.
2. Чи означає історія, що ми живемо у країні, де за людину президента можуть голосувати тільки за гроші? Схоже, що так.
3. Після цього вони реально думають, що далі їх хтось на виборах буде підтримувати безкоштовно? Хай, вони самі на це дадуть відповідь.
Але те, що Зеленський використовує адмінресурс та його кандидат скуповує голоси, каже про те, що вони такі ж самі, як і їх попередники з Партії Регіонів – зі всім перерахованим вище та ще з офшорами, брехнею і ганьбою. Але фінал для цієї какамарілї буде значно гірший ніж у їх вчителів на чолі з Януковичем.
За матеріалами зі сторінки Борислава Берези

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *