9 разів разів вд@рuв її н0жем: стало відомо, чому хлопець в6uв 19-річну студентку у Львові…

Мертву дівчину знайшли в одній із кімнат з дев’ятьма ножовими пораненнями у ділянці грудної клітки.

Повідомляє: Джерело

 

Затриманий за підозрою у вбивстві 19-річної львівської студентки Дарьї Косенок з Дніпропетровщини, зізнався у вбивстві, кажуть у поліції. До страшного злочину його нібито штовхнули ревнощі, йдеться у випуску ТСН.12:00.

“Так, як ми з ним спілкувались, це на грунті ревнощів, на побутовому грунті, виник такий конфлікт. Вподальшому йому вже важко пояснити свої дії”, – прокоментував керівник Львівського районного управління поліції Павло Гарасим.

Відео Новини України: 19-річну студентку львівського університету знайшли мертвою в орендованій квартирі

Знайшли вбитою на другий день пошуків. 19-річну студентку львівського університету Дар’ю Косенок знайшли мертвою в орендованій квартирі – на тілі дівчини були множинні поранення. Відомо, що студентка вчилась на другому курсі за спеціалізацією “Перська мова”, сама вона з Кам’янського, що у Дніпропетровській області. Постійно проживала у гуртожитку, але бувала і у квартирі, яку начебто орендував її хлопець. Зв’язок із дівчиною зник у понеділок близько 16-ї, наступного дня мати забила на сполох і зателефонувала до поліції. Тіло дівчини згодом знайшла власниця квартири, яка повідомила про це слідчих.

Як повідомляє ZAXID.NET, зі слів затриманого, він приревнував свою кохану і тому дев’ять разів вдарив її ножем.

Відомо, що у Львові затриманий не проживав, приїжджав сюди час від часу для зустрічей з Дарьєю. Кілька тижнів тому пара посварилися, хлопець забрав у дівчини телефон, і вона написала на нього заяву у поліцію. Але через кілька днів Дарья забрала заяву, пояснивши, що у неї немає претензій до хлопця.

Дарья та її хлопець зустрічалися близько двох років, кажуть поліції. У переддень вбивства пара винайняла квартиру на добу, а пізніше продовжила перебування ще на день. Перед трагедією ніхто з них не розпивав алкоголь. Тіло дівчини знайшли в одній із кімнат з дев’ятьма ножовими пораненнями у ділянці грудної клітки.

“Бойфренд 19-річної Дарьї, знаючи, що на вході в будинок є камера, втікав через вікно. Сам він не працює, займався програмуванням”, – розповів керівник Львівського районного управління поліції Павло Гарасим.

Підозрюваного у вбивстві 19-річного мешканця Житомира затримали в одному з хостелів Східниці, де він переховувався. Спершу хлопець втік зі Львова в Дрогобич, а звідти у Східницю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *