20 хвилин тому! Справа Шеремета. Тиск на нас трьох. Заява щодо самогубства.

Підозрювана у справі про вбивство Павла Шеремета Яна Дугар зробила заяву про стеження. У своєму Facebook вона зазначила, що в її будинку відразу в декількох кімнатах спрацювала сигналізація, а біля будівлі бачили невідомих.

За словами Дугар, її насторожує, що все це відбувається після повішення глави «Білоруського дому в Україні» Віталія Шишова.

Медсестра вважає, що та її намагаються залякати і в зв’язку з цим заявила про відсутність у неї суїцидальних настроїв.

«У мене немає депресії! Ні думок про самогубство — я люблю життя, і є великі плани на майбутнє! Психологічний стан — в нормі!», — написала вона.

Зазначивши, що тиск йде на всіх трьох фігурантів справи Шеремета, причому з боку тих, хто дійсно знає причетних до вбивства журналіста, чи має відношення до вбивства.

Також, обвинувачена підтвердила, що не зверталася до правоохоронних органів через імовірне стеження за собою. Вона пояснила, чому зробила такий вибір.

«Я не зверталася до правоохоронних органів, бо не бачила, як вони можуть захистити людей, але на собі відчула, як вміють фальсифікувати кримінальні справи», – відповіла Яна Дугарь.

На запитання про те, кого вона вважає причетним до стеження, Дугарь вказала, що такі дії відбуваються

«з боку тих, хто знає справжніх злочинців».

Про це ж вона писала і в тексті повідомлення у фейсбуці:

«Є підстави вважати, що може бути тиск на нас трьох (обвинувачених у справі Шеремета – ред.) (з боку) тих, хто дійсно знає причетних до вбивства Шеремета, або має відношення до цього»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *