ЗСУ луплять ворога в повітрі! Закриємо небо самі — потрібна лише зброя. Ворогу буде непереливки!

Зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил у зоні відповідальності Повітряного командування Схід знищено дві ворожі цілі.

У суботу, 26 березня, на Слобожанському напрямку зенітно-ракетними підрозділами Повітряних сил був збитий російський бомбардувальник.

Про це йдеться в повідомленні Повітряного командування Схід в Facebook.

Відзначається, що зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил в зоні відповідальності Повітряного командування Схід знищені дві ворожі цілі, серед яких літак і безпілотник РФ.

“Так на Слобожанському напрямку опівночі напоровся на праведний вогонь ППО бомбардувальник, вдень “попрощався з життям” БПЛА”, – додали в ЗСУ.

Раніше повідомлялося, що Збройні Сили України за добу 25 березня, знищили три ворожих літака, три безпілотники, один вертоліт на стоянці і щонайменше п’ять крилатих ракет.

Також ударна авіація Повітряних Сил завдала ракетно-бомбових ударів по колонах техніки, скупченню військ і логістиці росіян.

Підкреслюється, що 25 березня ворог завдав ракетного удару по декількох напрямках. Тільки по території Командування Повітряних Сил ЗСУ було випущено шість крилатих ракет.

Як бачимо, ЗСУ вміють дати раду ворогу і на землі, і в повітрі. Таким чином, якщо Захід не хоче закривати небо, можна надати системи протиповітряної оборони, і тоді Київ вирішить цю проблему самостійно. Також держава повинна отримати зброю для деблокади Маріуполя. Третім способом є заборона на імпорт російських енергоносіїв і обмеження фінансових операцій.

Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У інтерв’ю німецькому виданню Frankfurter Allgemeine Zeitung, фрагмент тексту якого опублікувала пресслужба ОП, він сказав про те, що перемовини з Росією будуть конструктивними після того, як її втрати перевищать втрати України.

“Щоб це сталося, потрібно, щоб наша армія ефективно діяла. А для цього потрібно, щоб наші партнери нам адекватно допомогли. Якщо не хочете зробити безпольотну зону, дайте нам системи ППО, щоб ми могли закрити небо, щоб не бомбили наші мирні міста. Друге: дайте нам зброю, щоб розблокувати такі міста як Маріуполь. Третє: потрібні санкції на зразок нафтового ембарго, максимальні обмеження по фінансових операціях і т.п.”, – підкреслив Михайло Подоляк.

Нагадаємо, раніше радник керівника ОП Подоляк розповів про те, що Київ і Москва під час процесу перемовин не обговорюють нейтральний статус України. Українська делегація наполягає на гарантіях безпеки, у тому числі і військових. Що стосується питань Криму і Донбасу, вони вирішуватимуться під час зустрічі Зеленського та Путіна.

джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *