Зрадник кива вчергове відмітився рез0нансною заявою! Те що він заявив на голову не налазить

Зрадник України, екснардеп Ілля кива знову розсипався у похвалах на адресу президента російської Федерації Володимира путіна.

кива закликав “зарахувати до лику святих” людину, яка розв’язала війну проти України, віддає накази рівняти із землею українські міста та села і вбивати українців тисячами.

На думку колишнього депутата від “ОПЗЖ”, розв’язання найкривавішої з часів Другої світової війни бійні у центрі Європи – “богоугодна справа”. Черговий потік абсурду власник довідки від психіатра, а донедавна – ще й жомової ями на Полтавщині, розмістив у своєму Telegram-каналі.

“путін увійде в історію і буде зарахований до лику Святих як той, хто з визволенням Києва та України, возз’єднає початок, сьогодення та майбутнє слов’янського миру та православ’я! Його місія – свята! Богоугодна справа завжди закінчується Перемогою!” – написав кива, супроводивши пост фотографією новоявленого “святого” путіна, якого у світі завдяки харківським ультрас з 2014 року знають зовсім під іншим “іменем”.

Пост киви

Пост Киви

Нагадаємо, скандальний екснардеп втік з України спочатку до Іспанії, а звідти – до російської Федерації. Там зрадник зайнятий походами по кремлівських пропагандистських ток-шоу.

Також Ілля кива закликав росію завдати ядерного удару по Україні, а коли в Україні проти нього відкрили провадження за статтею про державну зраду, він злякався розплати і вирішив попросити притулку в путіна.

Не виключено, що нинішні “панегірики” обумовлені насамперед бажанням зберегти власну шкуру.

Після втечі киви з України його позбавили депутатського мандату. Однак ніхто так і не дав відповіді на запитання, як настільки явно психічно хвора людина взагалі змогла потрапити до вищого законодавчого органу країни.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *