Зрада української Феміди! Зеленський в люті: Медведчук в теплій ванні! Президент не допустить: повне перезавантаження системи

Печерський суд Києва відмовився від вимоги прокуратури. Судді не відправили за ґрати обвинуваченого у держзраді Віктора Медвечука – кума Володимира Путіна. Про це йдеться в програмі “Pro новини” на 24 каналі. Далі передаємо дослівно.

Феміда відмовилась призначати Медвечуку альтернативу – заставу у мільярд гривень. Натомість судді одразу відправили його під домашній арешт, зробивши кумові Путіна найкомфортніше.

Пан Медведчук і далі на час усього судового процесу перебуватиме у комфортабельній квартирі у Києві.

Що це означатиме? Як мінімум те, що Медвечук і далі зацікавлений у тому, щоб розгляд обвинувачень тягнувся роками. Він і далі затягуватиме все всіма можливими способами.

Адвокати кума Путіна тепер хворітимуть, їздитимуть у відрядження або ходитимуть по інших судах.

Саме через це проситимуть засідання щодо Медведчука відтерміновувати. Також адвокати регулярно змінюватимуться, а нові проситимуть собі ще кілька місяців паузи на вивчення матеріалів справи.

Знаєте нащо це все робитимуть? В очікуванні зміни влади в Україні. З новою владою на відміну від Володимира Зеленського, Медведчукові найімовірніше вдасться домовитися.

Особливо якщо це буде нова стара влада, з якою в кума Путіна вже є пречудовий досвід домовляння. Саме за старої української влади він і досяг в Україні небачених комерційних успіхів.

Дива не сталося. Вітчизняна Феміда вчинила так, що закрадаються певні сумніви у її неупередженості. Домашній арешт через держзраду – найгіршого з можливих злочинів. Саме щодо того злочину, за яким завжди найсуворіше покарання. Це, м’яко кажучи, нонсенс.

Сталася “зрада-зрадонька”. Я не знаю, яких іще треба доказів, що українська Феміда потребує просто негайного і всеосяжного перезавантаження.

Ба більше, навіть не перезавантаження, а тотального очищення. Якщо вищих суддів у “зашкварних” Печерських, окружних, адміністративних і конституційних судах замінити двірниками, то від двірників судові вироки будуть щонайменше чеснішими. Єдине що, з роботою двірників наші “зашкварні” судді точно не впораються.

Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *