Зливи з грозами: які регіони України в четвер накриє негода

У четвер, 22 липня, грози зі зливами нарешті доберуться до східних регіонів, температура повітря там знизиться до комфортних показників. Схожа ситуація буде спостерігатися також на південному сході і в західних областях.

Про це у своєму Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

За її словами, найближчої ночі атмосферний фронт огорне дощами і грозами південну частину України, а в центральний регіон принесе нестійку погоду.

Однак завтра вдень Одеська, Миколаївська, більшість центральних областей від дощових хмар звільняться. У північній частині країни дощів не очікується.

Стовпчики термометрів завтра в Україні будуть коливатися в межах + 23 … + 28 градусів. Свіжості повітрю додасть сильний північний вітер.

Що стосується Києва, то завтра там очікується суха, сонячна, але вітряна погода. Температура повітря складе +22 … + 24 градуси.

Діденко також повідомила, що найближчим часом в Україні дощів буде мало, вони збережуться тільки навколо Карпат. Сильна спека також малоймовірна, + 23 … + 28 градусів. А ось вже в неділю, 25 липня, на півдні та на південному сході температура повітря підскочить до +30 градусів.

“А поки – швидко набираємося запасом свіжого повітря, дихаємо вільно, прибираємо страдницьке спекотне вираз з лиця, насолоджуємося комфортними градусами, поки атмосфера не передумала”, – додала синоптик.

Джерело:merezha.co

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *