Задуха і сильні опади: моторошні грози накриють всю Україну

Погода в Україні в середу, 9 червня, очікується несприятлива у всіх областях країни. Температура повітря вдень почне підвищуватися, а грози не відступають. Місцями можливі зливи та град.

Яка погода чекає українців, розповіли на сайті Українського гідрометцентру. Повідомляє rbc.ua

На сході країни пройдуть сильні грози, вночі можливий дощ. Нічна температура повітря складе + 12 +14 градусів, вдень очікується від +22 до + 24 градусів.

У південних областях грози та дощі більш вірогідні в нічні години, вдень очікується суха погода. Температура повітря вночі + 14 +16 градусів, вдень прогріється до +23 + 25 градусів. У Криму грози та дощі йтимуть вдень, а також вночі. Температура вночі + 13 +15 градусів, вдень очікується до + 25 градусів.

На півночі країни пройдуть сильні грози, можливі зливи та навіть град. Вночі в регіоні + 13 +15 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть від +23 до + 25 градусів.

Захід України також накриє сильними грозами, місцями можливий град і зливи. Нічна температура повітря складе + 11 +14 градусів, вдень температура підніметься до +24 + 26 градусів.

У центральній частині країни дощі прогнозуються в денний і нічний час. Можливі грози, зливи та град. Вночі + 13 +15 градусів, вдень від +23 до + 25 градусів.

У Києві 9 червня синоптики обіцяють грозу, можливі зливи та короткочасні дощі. Вночі в столиці + 13 +15 градусів, вдень від +23 до + 25 градусів.

Задуха і сильні опади: моторошні грози накриють всю УкраїнуКарта погоди в Україні на середу, 9 червня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *