Японці навідріз відмовилися гасити судно РФ, яке зараз палає… на борту корабля знаходиться близько 600 автомобілів

В японському морі горить судно-ролкел “Ангара”, на бօрту якого було 570 вживаних легкових автомобілів. Вантажний корабель водотоннажністю 6330 тонн зареєстрований у Сьєра-Леоне. Судно прямувало з Тоями до Владивостока. Попередньо, причиною пожежі став один із уживаних автомобілів у вантажному відсіку.

За даними дев’ятого штабу берегової охорони (м.Ніїгата), інцидент стався близько 14:32 приблизно за 28 кілометрів від Вадзіми. Як повідомила японська газета Хуккоку, згоріли всі вантажні палуби і житлові приміщення. Відомо що всіх 25 членів екіпажу “Ангари” врятувало судно “Хамаюкі” японської берегової охорони. Японці допомогли росіянам гасити пожежу і витягли з вогню шістьох людей.

Водночас офіційний перевізник Japan Auto Lines (зареєстрований у Владивостоці) повідомляє, що японська сторона відмовилася допомагати гасити пожежу на судні, тому з рейсу довелося знімати другого перевізника. Як стверджують в компанії, на допомогу охопленій полум’ям “Ангарі” прийшов ролкен “Ольхон”. Мабуть, “за доброю російською традицією” не помітили того, кого не хотіли бачити. Ось така вона “подяка по-російськи”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *