Яким буде насправді 2020 рік за Східним гороскопом і що він принесе кожному з нас…

Зовсім скоро в кожен будинок постукає новий 2020 рік, а значить, саме час задуматися над тим, яка тварина стане господарем наступаючого року, і що обіцяють ці зміни кожному з нас.

Відразу скажемо, що за східним календарем новий рік почнеться не 1-го, а лише 25-го січня 2020 року, а його господинею стане Білий Металевий Щур. Тварина це швидка, кмітлива, запаслива і надзвичайно обережна. Цими якостями Щур обдарує своїх друзів, народжених в рік Бика, Кролика і Дракона. Для них рік буде найщасливішим. Непоганим цей період стане для Собаки, Свині та Мавпи, з якими Білий Щур також знаходиться в дружніх стосунках. А ось Коневі і Півню варто всерйоз побоюватися всіляких проблем, які їм раз у раз буде створювати господар даного періоду.

У той же час скажімо, що за східним календарем настає новий 12-річний цикл, а значить, цей рік стане часом нових відкриттів і прекрасних починань. Потрібно лише скористатися шансом на краще життя, який, безсумнівно, отримає кожен житель нашої неосяжної планети.

Отже, яким буде 2020 рік для кожної людини в залежності від її року народження?

Щур

Досить відповідальним обіцяє бути наступаючий рік для осіб, народжених в рік Щура. Це їх рік, а значить, потрібно бути готовим до можливих змін і навіть удaрів долі. Від витримки і стійкості Щурів залежить результат, з яким вони закінчать цей період. Можливо, ці особистості змінять місце проживання, знайдуть нову роботу або отримають виклик, який змусить їх зібрати всю волю в кулак. Як варіант, Щури можуть виявити в собі новий цікавий талант, який змусить їх змінити погляди на життя. У будь-якому випадку, пам’ятайте, що розвиваючи в собі комунікабельність і виявляючи чудеса спритності, ви зможете вийти на новий рівень розвитку.

Бик

Для Биків настає «золотий час», а значить, період, коли у цих людей буде виходити абсолютно все. Будь-яка задумка або мета, яку поставлять перед собою Бики, дивним чином почне збуватися і втілюватися в життя, фактично без зусиль. І чим раніше особистості, народжені в рік Бика, зрозуміють, як їм пощастило, тим більше у них шансів закінчити 2020 рік на мажорній ноті. Представники даного знака уникають ризику, але в наступному році потрібно йти на авантюри і погоджуватися на сумнівні речі. Завдяки вашій удачі вони обов’язково приведуть до успіху. Важливо лише, щоб від успіхів у цих людей не закрутилася голова.

Тигр

Для Тигрів наступаючий рік пройде у відносному спокої і рутині. До слова, це прекрасна новина, адже попередні роки привнести в життя цих особистостей чимало потрясінь, після яких хочеться тиші і спокою. В ідеалі літо слід присвятити відпочинку за кордоном. У подорожі Тигри зможуть не тільки відпочити тiлом і душею, а й завести нове цікаве знайомство, яке обіцяє масу приємних емоцій і вигод в майбутньому. Важливо лише пам’ятати, що наступний рік не підходить для конфліктів і дій, пов’язаних з криміналом. В іншому випадку у Тигрів може початися чорна смуга в житті.

Кролик

Досить вдалим рік Білій Щури обіцяє стати для людей, народжених в рік Кролика. Ці особистості можуть збільшити свої доходи за рахунок розвитку, а також завдяки несподіваній удачі, яка буде чекати на них навесні. Можливо, мова йде про отримання спадщини або виграші в лотерею, а тому навіть якщо ви ніколи не купували лотерейні квитки, в 2020 році робіть це обов’язково! До того ж даний період ідеально підходить для того, щоб розібратися в своїх відносинах і зробити рішучий крок вперед. Кролик може зробити пропозицію руки і серця або дізнатися про швидке поповнення в сімействі.

Дракон

Рік зростання і розвитку настає у особистостей, народжених під знаком Дракона. Будьте готові до того, що вже на початку року ваш потенціал оцінять дуже високо, а значить, можуть запропонувати високу посаду. До слова, прорив може відбутися і в особистому житті. Дракон може зустріти кохану людину, завдяки якій зав’яже з минулим, відмовиться від шкідливих звичок і стане іншою людиною. Подібні зміни особливо очікувані в другому півріччі. При цьому оточуючі будуть покладати на представника даного знака певні надії в 2020 році, і від того, чи впорається Дракон з такою відповідальністю, будуть залежати трудові і дружні відносини цієї людини.

Змія

Рік 2020 стане для Змій дійсною перевіркою на міцність. Уже в перші місяці на цих людей можуть звалитися серйозні проблеми, які змусять їх змінити спосіб життя і відмовитися від багатьох благ, доступних раніше. Не варто опускати руки в цей період як ніколи важливо проявляти силу волі і самовідданість. До того ж завдяки своєму становищу мудра Змія зможе розібратися, хто їй друг, а хто був поруч тільки з корисливих мотивів. Якщо ця людина все робитиме правильно, в кінці року він повернеться в нормальне русло і її життя буде навіть краще, ніж раніше.

Кінь

Високосний рік не стане критичним для особистостей, народжених в рік Коня, але змусить цих людей більше сподіватися на себе і не боятися відповідальності. Наступаючий період відмінно підходить для того, щоб почати життя «з чистого аркуша», а значить розлучитися, якщо шлюб не приносить задоволення, або змінити місце роботи. Крім того, в 2020 році Коням варто задуматися про отримання освіти або підвищення кваліфікації. Будь-яка ініціатива, що дозволяє розширити свій кругозір і стати професійніше, буде вдалою для людей, народжених в рік Коня. В майбутньому накопичені знання і досвід їм дуже знадобляться.

Коза

На початку 2020 року Козам належить відстоювати свою позицію і підтверджувати свій статус. Ймовірно, для цього доведеться чимало працювати і контролювати себе, що легковажній Козі робити буде неймовірно важко. Візьміть себе в руки і намагайтеся бути кращими у всіх аспектах життя. Уже в другій половині року ви зможете спочивати на лаврах своїх перемог. Взагалі, в кінці року Козі слід добре відпочити і зосередитися на своїх особистих бажаннях. Даний період як ніякий інший підходить для втілення в життя самих божевільних планів. Робіть все, що вашій душі завгодно, і неважливо, що скажуть оточуючі!

Мавпа

Життєрадісні і комунікабельні Мавпи проживуть 2020 рік на одному диханні, але тільки якщо відкинуть недовірливість, і не будуть хвилюватися через дрібниці, які не варті їхньої уваги. Особливу цінність в цьому році придбають ідеї, які будуть виникати в світлій голові Мавпи. Не бійтеся озвучувати їх оточуючим і намагайтеся реалізувати на практиці. Білий Металевий Щур, як господар даного періоду, допоможе вам у всіх починаннях. «Ложкою дьогтю» в цьому році для Мавп стане їх здоров’я. Влітку і на початку осені цим людям необхідно перевірити стан хрeбта і суглoбів. Ймовірно, основні проблеми прийдуть саме звідти.

Півень

Білий Металевий Щур є противником Півня, а тому в цьому році стане посилати особистостям даного знака різні випробування і ставити палки в колеса. Будьте готові до того, щоб уже навесні у вас виникнуть серйозні розбіжності з коханою людиною. Якщо Півень не проявить спокій і розважливість, ймовірно, йому доведеться зіткнутися з розлученням. Проблеми можуть виникнути і на терені бізнесу. Можливо, у Півня з’являться серйозні конкуренти і доведеться чимало потрудитися, щоб довести свою перевагу. Загалом 2020 рік стане періодом випробувань для осіб даного знака. Але ті, хто гідно пройде цей період, стануть ще сильніше.

Собака

Собакам в 2020 році слід зробити акцент на нові знайомства і зміцнення дружніх зв’язків. Без підтримки друзів, без необхідних зв’язків Собакам буде надзвичайно складно рухатися вперед і відчувати радість життя. Тому вже з перших місяців нового року намагайтеся вести активний спосіб життя, частіше взаємодіяти з оточуючими людьми і не соромитися знайомитися з тими, хто вам щиро подобається. А ще, останні місяці року стануть неймовірно вдалими для Собак в кожній зі сфер життя. Будьте нахабніше і вірте в свою удачу! Життя обов’язково винагородить вас за сміливість і подарує чимало перемог!

Свиня

Для людей, народжених в рік Свині, цей період стане часом, коли можна відпочити, пожити на широку ногу і втілити в життя свої найбільші бажання. Свині добре потрудилися в минулий період, завдяки чому тепер можуть без особливих зусиль просуватися вперед і більше часу приділяти собі коханим. До речі, в цьому році у представників даного знаку є всі шанси вийти на новий рівень відносин з коханою людиною або задуматися про поповнення в сімействі. Рік підходить для позитивних змін, наприклад, для будівництва будинку або переїзду в більш благополучну країну.

Джерело:bbc-ccnn.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *