“Я вийшла, а на трибуні жодної душі з України. У всіх тренери сидять, а я одна”. Українська легкоатлетка розплакалася в прямому ефірі. ВІДЕО

На Олімпіаді в Токіо стався скандал усередині Олімпійської збірної України.

Українська стрибунка із жердиною Марина Килипко розплакалася, коментуючи на флеш-інтерв’ю свій результат на Олімпіаді в Токіо.

“Підготовка йшла добре, але єдине, я вважаю, повинен бути тренер. Тому що це стрибки із жердиною. Чому тут немає тренера, я так ні від кого і не чула. Мене годували сніданками, але зрештою мого тренера на Олімпіаді немає. Чому так відбувається в нашій країні, я не розумію. Мені ніхто нічого не пояснив”, — сказала Килипко в ефірі телеканалу “UA:Перший”.

Українка посіла 5-е місце у фіналі, але могла виступити краще, якби на Олімпіаді дозволили бути присутнім її тренеру.

“Я стала п’ятою, але могла стрибнути краще. Усе залежне від себе я зробила. Це технічний вид спорту. Я не знаю, що ще сказати. Ти вбиваєш себе, тренуєшся стільки років, а потім опиняєшся в секторі одна. Сьогодні я вийшла на розминку, а на трибуні жодної душі з України. У всіх тренери сидять, хоч якась підтримка, а я одна. Мені потрібна була підтримка мого тренера. Дуже важко бути одній”, — додала Килипко.

Відео дня:

Разом з тим, президент Федерації легкої атлетики України Равіль Сафіуллін в коментарі виданню “Трибуна” повідомив, що спортсменка не зверталася до нього за допомогою.

“Не розумію, чому ось цю проблему я чую від вас, журналіста, а не від спортсменки, яка представляє мною очолювану федерацію. Я до сьогодні взагалі нічого не чув про це”, – сказав Сафіуллін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *