“Вирішальна ніч перед завтрашнім світанком”: Арестович попередив українців про початок складного періоду

Радник голови офісу президента України Арестович попередив, що противник переніс основні зусилля на схід (Маріуполь, зона ООС) і намагається за всяку ціну оточити українські війська між Ізюмом і Волновахою.

За словами Арестовича, українці повинні бути готові до “складних новин із зони ООС”, пише Politeka.net.

“Доля кампанії буде вирішена значною мірою там, і противник концентрує там основні свої зусилля”, – написав Арестович на своїй сторінці у Facebook, додавши, що є і хороші новини.

Так, противник, сконцентрувавши основні зусилля там, послаблює себе в інших місцях, а, крім того, командування ЗСУ розуміє задум ворога і вживає відповідних заходів.

“Зараз настає складний один-два тижні, коли новини будуть мотати всіх по емоційних гойдалках: – тут перемагаємо, наступаємо, – там – непросто і вигрібаємо. У тому числі і щодо ракетних ударів, кількість яких не стане менше (а може і більше). Що це означає? Що ніч темна перед світанком”, – написав Арестович.
Маріуполь
Радник глави ОП зазначив, що сам факт перенесення російським командуванням основних оперативних зусиль на схід, свідчить про

– розписку російським командуванням в провалі оперативних зусиль на інших напрямках,
– після другої спроби наступати, що намітилася, і домагатися (на сході) нових значущих резервів вони вже не зберуть – ніде і ні з кого.

“Далі, війна переходить в позиційну фазу, в якій у нас – перевага”, – припустив Арестович.
війна, техніка РФ, військова техніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *