Він більше не розмовляє і вже не реагує на оклики: Поблизу Сум після доби пошуків знайшли 6-річного хлопчика, але тепер в нього травма на все життя

До пошуків дитини залучили кілька сотень людей.

У Сумській області від учорашнього вечора шукали 6-річного Богдана. Хлопчик зник близько 19:40 п’ятниці, 20 серпня, поблизу сіл Шкуратівка та Нагірнівка біля міста Білопілля.

“Під час заготівлі бузини зник хлопчик. Хлопчик має ознаки психічного розладу і не розмовляє. Саме це ускладнює пошук. Хлопчик може сидіти на одному місці і не реагувати на оклики. Реагує на своє ім’я – Богдан, а також на “мультики” та “морозиво”, – написав у Facebook мер Білопілля Юрій Зарко.

До пошуків хлопчика залучили кілька сотень людей – родичів, волонтерів, працівників ДСНС, поліції, Нацгвардії, службових собак, гелікоптер.

Близько 17:00 суботи, 21 серпня, Богдана знайшли живим. На відео, що розміщене в групі в соцмережі, видно, що дитина неушкоджена.

У ДСНС уточнили, що дитину знайшли о 17:11. Хлопчик у задовільному стані.

Для потреб пошуків збирали кошти та продукти.

“Дякую всім за допомогу, яку ви надали. Продукти харчування ми передали нашим нацгвардійцям. Зібрані кошти в сумі 2500 грн. Була пропозиція передати ці кошти на обстеження та, в разі потреби, лікування дитинки. Але Юрій Іванович Мартиненко пообіцяв, що всі необхідні дії будуть профінансовані за рахунок лікарні, за що йому окрема подяка! Тому, є інша пропозиція витратити кошти на потреби Богданчика (одяг, іграшки і, можливо, якісь продукти). Ще раз глибока вдячність всім, хто долучився до цієї благородної справи!”, – зазначив Юрій Зарко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *