ВІДЕО дня! Щойно! ЗСУ вразили ще один велики корабль ворога із ЗРК “Тор”

Військово-морські сили ЗС України ракетами Harpoon уразили в акваторії Чорного моря буксир чорноморського флоту “Васілій Бех”.

Він транспортував на острів Зміїний боєприпаси, озброєння та особовий склад ЧФ РФ.

Про це повідомили в Facebook ВМС ЗС України. На борту перебував зенітно-ракетний комплекс “ТОР”, однак навіть він не врятував ворожий буксир від “демілітаризації” (щоб подивитись відео, доскрольте до кінця новини).

Зазначається, що черговий “аналогов нет” буксир “Васілій Бех” водотоннажністю 1605 тонн був побудований на астраханському судноремонтному та прийнятий до складу Чорноморського флоту РФ у 2017 році.

В оперативному командуванні “Південь” зазначили, що за попередніми даними, уражено 70% екіпажу буксира, доля решти – невідома. Ворожі кораблі наразі намагаються проводити пошуково-рятувальну операцію.

ВМС ЗСУ вразили російський буксир, який перевозив озброєння на Зміїний

Відео дня

Нагадаємо: раніше біля українського острова Зміїний російські окупанти підняли свої затоплені судна – катер “Серна” та катер типу “Раптор”. Раніше їх було знищено українськими військовослужбовцями.

У районі острова Зміїний російські війська нарощують свої сили та намагаються зміцнити позиції. Зокрема, рашисти встановили різноманітні засоби ППО, щоб завадити атакам українських військових. Крім того, є системи радіоелектронної боротьби.

джерело:lampa-news.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *