Весь спецназ ліквідовано! Разом з командиром: довше їхали ніж воювали – ворога знищено!

Українські добровольці знищили спецназ ГРУ з Кабардино-Балкарської Республіки

“Довше їхали, чим воювали”, – зазначили захисники Маріуполя.

Якщо підсумувати в Маріуполі загинуло понад 300 російських військових, убито командира спецназу Підгурського

Російська окупаційна армія продовжує зазнавати тяжких втрат під час спроби захопити Маріуполь.

Напередодні у суботу, 19 березня, підрозділи української армії смертельно поранили командира 346-ї окремої бригади спеціального призначення армії РФ полковника Підгурського. Несумісні з життям поранення спричинили смерть командира ЗС РФ. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив журналіст Роман Цимбалюк. За його даними, разом із командиром загинули та отримали поранення різного ступеня тяжкості ще 82 російських військових. Усі вони входили до складу спецназу РФ.

Щобільше, Цимбалюк зазначає, що згідно з отриманими даними протягом кількох останніх днів у Маріуполі повністю знищили понад 300 російських військовослужбовців, які входили до складу 22-ї окремої бригади спецназу (військова частина базування у населеному пункті Степовому Ростовській області).

Загалом сили російського супостата втратили понад 14 700 військових убитими. За даними очевидців, часто залишки Z-трупів вишкрібають з окопів. Це видовище породжує панічні настрої серед нових підкріплень. Зростає кількість відмовників для відправлення на війну проти України, пише телеграм канал Сито Сократа.

Для затикання дірок на фронтах міністр Шойгу підписав безпрецедентний наказ про залучення неповнолітніх членів дитячо-юнацького руху “Юнармія” (путінюгенд) до “СВО”. Очевидно, що вторгнення позначиться на демографії РФ найгіршим чином

Водночас, Україна офіційно повідомила, що у неї в полоні перебуває 562 Z-окупантів. Від них з’явилися підтвердження, що накази про вторгнення було підписано у січні 2022 року.

Втрати РФ збільшуються і в частині бойової техніки: сукупно знищено 476 танків (+10 за добу), 1487 ББМ (+17), 96 літаків (+1) та 118 вертольотів (+3). Намітився спад у застосуванні пюавіації, зокрема. через небажання пілотів робити вильоти. Це реакція на інформацію про те, що Вашингтон переконує союзників НАТО, відправити в Україну системи ППО С-300 та С-400, щоб прикрити небо над країною. Ймовірно, тому окупанти пішли на використання гіперзвукових ракет “Кинжал”, вдаривши в районі Івано-Франківська.

У місті-мученику Маріуполі з вини російських терористів продовжує поглиблюватися гуманітарна катастрофа, подібна до Грозного в 1995 році. Містяни, що вибралися з-під обстрілів в окуповані ворогом передмістя, гинуть від голоду. Щобільше, людей насильно викрадають у РФ.

Зберігається високий ризик активізації сил вторгнення в районі Києва, а також ймовірні настання росіян з білоруської території на Волинь. 19 березня посол РБ Ігор Сокіл з ганьбою покинув Україну, не захотівши відвести його шефу-узурпатору “30 срібняків”. У свою чергу, Лукашенко відкрито заявив, що Путін хоче зробити з України копію Білорусі. Цим моментом пояснюються наміри путіністів знищити найвище політичне керівництво країни та нав’язати українцям своїх маріонеток. На зло ворогові, віра українців у перемогу в усіх регіонах країни залишається на найвищому рівні: 93% респондентів. (Соцгрупа “Рейтинг”).

А ось у Кремлі картина протилежна. Провальна “СВО” та міжнародні санкції з боку Заходу “обнуляють” та “скасовують” Росію. З’являється все більше витоків про розкол у правлячій еліті та формування змови проти божевільного тандему Путін-Шойгу. Частина фронди об’єдналася навколо голови ФСБ Бортникова, який потрапив до опалу. Але також є й інші угруповання, які готові до боротьби за кремлівський пиріг після раптового відходу/догляду ненависного диктатора. Підсилюють паніку у Москві повідомлення про підготовку повноцінної торгової блокади Росії. Прем’єр Польщі Матеуш Моравецький вимагає “цілком відрізати Росію від міжнародної торгівлі”.

“Повне відрізання Росії від міжнародної торгівлі – ще один крок, який змусить Росію замислитися, чи не краще припинити цю жорстоку війну”, – наголосив Моравецький. Також Варшава лобіює розробку “плану Маршала-2” для відновлення України за участю найбагатших країн ЄС, які “проспали” можливості зупинити російську агресію.

Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *