В мережу злили відео останніх хвилин життя з салону авто в якому загинули 4 підлітків на херсонщині

Знайомі загиблого водія розповідають, що хлопчик часто їздив за кермом.

В Херсонській області позашляховик, за кермом якого був 15-річний підліток, злетів із дороги й увігнався в дерево. Із 6 хлопців, що були в машині, на місці загинули 4. Іще двох 17-річних парубків із травмами забрала “швидка”.

В Мережі з’явилось останнє відео, яке знімали самі хлопці перед автотрощею й виклали в соцмережі. У салоні позашляховика – шестеро друзів. За кермом 15-річний підліток. На спідометрі швидкість за 140 кілометрів за годину.

Позашляховик злітає з дороги і вганяється в дерево. Удар такої сили, що авто розриває на шматки. Водій та троє друзів гинуть на місці. Майже всі хлопці з одного селища Велика Олександрівка. «За кермом автомобіля перебував 15-річний підліток. Водій, та пасажири, яким 15, 20 і 21 рік загинули на місці ДТП», – розповідають в місцевій поліції.

Двоє 17-річних юнаків вижили. Один із них із травмами середнього ступеня тяжкості в лікарні Великої Олександрівки.

«Він зовсім нічого не пам’ятає,  він пам’ятає тільки вихід з дому, як він пішов гуляти», – розповідає мама одного із юнаків.

Цьому парубку пощастило, кажуть лікарі, в нього лише рвані рани. А от другий потерпілий – у реанімації.

Усі хлопці були з небідних родин. Позашляховик належав дядькові одного з них. Попри 15-річний вік, його часто бачили за кермом цієї машини. «Вмів і добре керував машиною. Весь час проводилися бесіди з дітьми, що без дозволу дорослих, без прав, не можна за кермо сідати», – переконує директорка школи, де вчився загиблий.

Не на камеру люди розповідають, у цей вечір юнаки відзначали день народження одного з них. «Був у друга день народження, то вони випили і поїхали кататися», – розповідають знайомі парубків.

Звідки неповнолітні взяли спиртне, чому гналися вночі трасою і де були їхні батьки, селяни губляться в здогадках.

Усіх чотирьох хлопців поховали сьогодні. Поліція з’ясовує, яким чином за кермом автомобіля опинився неповнолітній.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *