В це важко повірити… Їй було лише 30… Пoмерла учасниця шоу «МастерШеф» (ФОТО)

13 вересня померла учасниця шоу «МастерШеф. Професіонали»-3 Стелла Клименко. Ймовірна причина смерті – раптова зупинка серця. Їй було 30 років.

Про сумну подію повідомив учасник кулінарного проєкту Микола Люлько на своїй сторінці в Instagram (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).

Відомо, що ще в червні Клименко покинула шоу «МастерШеф» за станом здоров’я – у неї виявили коронавірус.

У Клименко був свій бізнес: вона готувала соуси, маринади, конфітюри, варення. Також дівчина відкривала заклад у Львові і була бренд-шефом у ресторані за кордоном. Під керівництвом Миколи Люлька вона працювала в столичному закладі «Аляска». Все життя Клименко мріяла про відкриття власного закладу

Який вигляд мала Стелла Клименко
Українка Стелла Клименко
Померла Стелла Клименко

«Вічна пам’ять тобі, люба! Вчора батьки, друзі, колеги і я втратили близьку нам людину… Дівчинка Стелла, так я завжди тебе називав… Ти була мені хорошим другом! Ти була прекрасною колегою! Ти наша запальничка! Ми з тобою пройшли багато! За плечима у нас сотні крутих страв, багато майстер-класів і дуже нелегкий проєкт «МастерШеф. Професіонали»! Я до останнього вірив у диво і чекав тебе сьогодні на работу! Але ти не прийшла…» – написав Люлько.

Стелла Клименко на шоу
Померла кухар Стелла Клименко
Стелла Клименко під час готування
Стелла Клименко за життя
Стелла Клименко та Микола Люлько

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *