Україну накриє мокрий сніг, на дорогах очікується ожеледь: синоптики дали детальний прогноз

У вівторок, 23 листопада, в Україні очікується зниження температури повітря. Також синоптики передають дощ з мокрим снігом.

Про це йдеться на сайті Українського гідрометцентру. Так, невеликий мокрий сніг та дощ пройде місцями, окрім північного сходу. Ожеледиця на дорогах також місцями, крім півдня. Повідомляє obozrevatel (щоб подивитися карти, доскрольте до кінця сторінки). 

Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі буде 0…-5 градусів, вдень -1…+4 градуси, на Закарпатті +3…+8 градусів; на півдні вночі +1…+6 градусів, вдень 4-9 вище за нуль.

У Києві та Київській області вночі без істотних опадів, удень невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 0…-2 градуси, вдень +1…+3 градуси; по області вночі 0…-5 градусів, вдень від 1 морозу до 4 тепла.

Погода на 23 листопада

У середу та четвер, 24-25 листопада, в Україні буде без опадів. Вночі та вранці у південній частині місцями туман.

Відео дня:
Погода на 24 листопада

Температура вночі -1…-4 градуси, вдень +1…+6 градусів, 25 листопада у південно-західних областях до +9 градусів. 24 листопада на Лівобережжі, а 25 листопада у східних областях та у Карпатах вночі до 8 градусів морозу, вдень близько 0.

Погода на 25 листопада

У п’ятницю, 26 листопада, в Україні переважатиме суха погода, лише на крайньому заході вдень невеликий дощ.

Погода на 26 листопада

У суботу, 27 листопада, в країні очікуються невеликі дощі (у Карпатському регіоні, південних та центральних областях місцями помірні дощі, у горах із мокрим снігом), уночі на сході без опадів.

Погода на 27 листопада

Температура вночі 26 листопада 0…-6 градусів, у східних та південно-східних областях -3…9 градусів, 27 листопада +1…+7 градусів, у східній частині від 0 до 5 зі знаком мінус.

Вдень +3…+9 градусів, 26 листопада на крайньому півдні, 27 листопада у південних та місцями центральних областях +10…+13 градусів, у Криму до +16.

Новий рік прийде в Україну з морозами, а січень може стати найхолоднішим місяцем зими. А ось снігу цього року може бути замало через нестійкі температури.

Зимові температури дадуть про себе знати вже наприкінці листопада, початку наступного місяця. У цей час денні температури опустяться до позначки -8…-10 градусів.

За словами фахівців, похолодання буде не довгим і вже незабаром повітря трохи прогріється. Погода стане такою, як у листопаді – з невеликим плюсом вдень і невеликим мінусом вночі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *