Удар по Кримському мосту! Наказ Залужного – ЗСУ зможе: підірвати. Україна переможе!

Керченський міст рано чи пізно стане ціллю Збройних сил України. Але коли це станеться і наскільки це доцільно, вирішуватиме Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Про це заявив ексзаступник секретаря Ради нацбезпеки і оборони генерал Сергій Кривонос.

За його словами, бажання зруйнувати Кримський міст є.

“Якщо висить рушниця під час вистави у театрі, то вона рано чи пізно має вистрілити. Питання до нашого режисера – коли вона має вистрілити. Режисер у нас один – Валерій Федорович Залужний. Він чітко знає, коли цей міст потрібно буде знищити і навіщо знищити. Ми почекаємо від режисера цієї війни, коли ми це зробимо”, – сказав Кривонос в інтерв’ю РБК-Україна.

Також генерал прокоментував можливість звільнити анексований Крим військовим шляхом в осяжній перспективі.

“Можливо все. Ми не можемо – ми повинні його звільнити. Але для цього спочатку потрібно зупинити ворога і відкинути його від наших кордонів. А надалі обговорювати наші наступальні можливості щодо Криму. Ось тоді, можливо, і виникне питання про міст. Чи залишимо ми щілину, по якій побіжать російські щури на територію Кубані? Чи ми змусимо їх оборонятися до останнього?”, – сказав Кривонос.

Нагадаємо, Україна отримала доступ до технічної документації Кримського моста. Про це заявили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України. У документі вказані докладні зведенні особливості рельєфу місцевості, дорожньому покритті, опорах естакади, конструкціях і всієї інфраструктури об’єкта. У такій ситуації складно ставитися до заяв з Кремля, де кажуть про збереження контролю над обстановкою щодо мосту.

джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *