У Путіна справжній шок! Звільнення Херсону: переполох в Кремлі – РФ програла війну. Подробиці!

Коли Збройні Сили України звільнять Херсон від окупантів, то в Росії буде справжній шок. Вся “піраміда брехні” розвалиться.

Про це повідомив російський опозиційний публіцист Андрій Піонтковський, інформує 24 канал. За його словами, шок буде як в російського народу, так і всередині бункера.

Піонтковський переконаний, що деокупація Херсона викличе ступор в усіх зазомбованих в Росії. Особлива проблема буде в “бункерному товаристві”, де сидить Путін. Там почнуть потроху усвідомлювати, що колись доведеться домовлятися із противниками, які перемагають.

«Тут станеться та ситуація, яка завжди виникає в бункерах. У Гітлера те саме було. Коли починають звільняти території і потрібно домовлятися з переможними противниками. Ця думка одразу завітає до всіх мешканців бункера», – зазначив Піонтковський.

Можливо, тоді хтось з політичних еліт задумається про потребу відступити та програти війну. Однак їх зупинятиме певний страх – можливість опинитися на лаві підсудних разом з Путіним. На думку Піонтковського, саме з цими людьми потрібно працювати, щоб підштовхнути їх на вигідні для України рішення.

Якщо послати відповідні “сигнали” до російської політичної еліти, то можна значно швидше завершити війну. Щось на кшталт – вам не обов’язково гинути разом з Путіним. Тоді вони здадуть президента Росії та деяких його посіпак, і на тому все почне завершуватися.

Піонтковський визнає, що ця думка спричинила вже дискусії в українському суспільстві. Але він вважає, що такий варіант може допомогти досить швидко завершити війну Росії проти України.

“Взяття Херсона означатиме падіння всієї оцієї “піраміди брехні” всередині і в російському суспільстві, і в путінському бункері. Але до кінцевої перемоги залишиться дуже багато часу і жертв. Тому потрібно підштовхувати людей, які після взяття Херсона зрозуміють, що війна програна”, – зазначив Андрій Піонтковський.

джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *