Терміново! Москва на повну готується до війни. Залишилося лише знайти причину. Почнуть з Донбасу.

“Москва готує підгрунтя для виправдання нового витка війни на Донбасі”, – Гармаш

Представники Кремля в ТГК вчергове видали світові умисно перекручену інформацію про умови Мінських угод. Українська сторона вважає, що нахабство з яким в Кремлі брешуть, свідчить, що це нова спецоперація і підготовка грунту для загострення війни на Донбасі

Днями заступник голови Адміністрації президента РФ Дмитро Козак і російський представник в Тристоронній контактній групі Борис Гризлов у своїх публічних заявах знову наполягали, що “представники ОРДЛО” вказані в Мінських угодах в якості учасників переговорів.

“У Мінському протоколі, що зафіксував зобов’язання “двостороннього припинення вогню” є тільки Україна, Росія та ОБСЄ. “Представників ОРДЛО” там немає і в помині. Так хто ж тоді ця “друга сторона”, – ОБСЄ? А слова “Донбас” в мінських угодах немає взагалі, тому ні про який “мандат Донбасу” навіть йтися не може”, – коментує ці заяви Гармаш.

Представник України в цих переговорах вважає, що така неймовірна брехня на весь світ не просто “криза жанру”, а розгортання інформаційної спецоперації, що призведе до нового загострення на Донбасі.

“Не хочу наврочити, але я чітко бачу в цих інформаційно-ідеологічних випорожненнях ознаки спецоперації, спрямованої на розкол українського суспільства і підготовку до нового витка гарячої війни Росії з Україною … Спотворюючи смисли: історичні, політичні, дипломатичні, Москва готує світ до обгрунтування “справедливості” цієї війни”, – пише Гармаш.

Нагадаємо, що російський представник в Тристоронній контактній групі Борис Гризлов запропонува провести наступне засідання очно в Мінську. Українська сторона і представники ОБСЄ “жарт” не оцінили і не підтримали.

Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *