Терміново! Медведчук та Порошенко об’єдналися: хочуть зірвати Кримську платформу. Зеленський не дозволить: все запуститься.

Медведчук і Порошенко разом, через свої медіасмітники, починають відпрацювання меседжів щодо майбутнього провалу Кримської платформи.

Про це пише Телеграм-канал ТАЙНЫ ДЕПУТАТА.

Головний меседж буде в тому, що Байден, Харріс і Джонсон не приїдуть. «Зрада».

Поспішаємо засмутити чувачків. Їх чекає сюрприз. Плюс на платформі буде представник уряду США і не тільки, а значить російська мрія в забутті окупації Криму заходом розбивається.

Всупереч зусиллям Москви дипломатично зірвати платформу, слати загрози через свої посольства на Заході, це все проігнорують.

Платформа запуститься. І надалі зіграє важливу роль в деокупації Криму.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що президент США Джо Байден не приїде на перший саміт “Кримської платформи”, який заплановано на 23 серпня. Замість нього буде член американського уряду.

Про це в інтерв’ю “Радіо Свобода” заявив тимчасовий повірений у справах США, заступник помічника держсекретаря США з питань Європи та Євразії Джордж Кент, передає УНІАН.

“Тобто це не буде президент, віце-президент, але буде член кабінету. І ми знаємо, що це дуже важливо. Цього тижня я неформально зустрівся з лідерами кримських татар – Рефатом Чубаровим і Мустафою Джемілєвим, заступницею міністра Еміне Джапаровою, депутатом Рустемом Умеровим. І ми дуже глибоко щодо ситуації на півострові спілкувалися”, – наголосив Кент.

За його словами, процес деокупації Криму – тривалий, “це не просто початок і кінець”.

“Тому що є дуже багато людей, які вважають, що вони є українськими громадянами в окупованому Криму. І ми разом повинні їм допомогти”, – наголосив він.

Міжнародна спільнота й дипломати, вважає Кент, не повинні забувати про ситуацію в Криму. Окупацію півострова він назвав “унікальним моментом, коли постійний член Радбезу ООН просто захопив територію сусідньої країни”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *