Термінове звернення Байдена! Путіну кінець: розніс вщент! Поразка рф вже близько – світ з Україною!

Поразка Росії неминуча. Такої думки притримується президент сполучених Штатів Америки Джо Байден.  

Він запевнив під час свого виступу, що і надалі підтримуватиме Україну. Це сталося на саміті НАТО у Мадриді.

Україна вже завдала значного удару Росії, яка втратила свої позиції, паралельно з цим економіка агресора йде на дно.

Президент Сполучених Штатів Америки допомагатиме Україні стільки, скільки потрібно. Джо Байден упевнений, що у цій війні Росія зазнає поразки. Фрагмент сильного спічу лідера США опубліковано на Telegram-каналі “Україна 365”.

“Ми підтримуватимемо Україну стільки, скільки потрібно (всі союзники). Ми постачаємо їм потужності, і українці демонструють дивовижну хоробрість, завдяки якій можуть протистояти російській агресії. Я не знаю, як усе закінчиться, але це не закінчиться поразкою українців від Росії”, – сказав голова Білого дому.

Війна в Україні вперше майже за 100 років наблизила Росію до дефолту та занапастила значну частину її економіки. Байден зазначив, що РФ сплачує високу ціну за агресію. Американський президент також з гордістю за українців прокоментував деокупацію острова Зміїний.

“Україна вже завдала значного удару Росії, яка втратила свої позиції. Весь світ дивиться: ось ви намагалися захопити цю країну, Київ, Донбас, який досі не можете підкорити”, – додав Байден.

Президент США запевнив, що Росія отримуватиме від Заходу ще більше санкцій за свої злочини.

Напередодні Байден анонсував передачу Україні наступального озброєння на суму 800 млн доларів.

Зокрема він включатиме сучасні західні системи протиповітряної оборони.

“У найближчі кілька днів ми плануємо анонсувати ще понад 800 мільйонів, включно з новими західними системами протиповітряної оборони для України. Більше артилерії та боєприпасів, протиракетні радари, додаткові боєприпаси для ракетної системи залпового вогню HIMARS, які ми вже надали Україні”, — сказав Байден.

За його словами, Україна отримає більше HIMARS від інших країн.

«Включаючи нову передову західну систему ППО, більше артилерії і боєприпасів, контрбатарейні радари, додаткові боєприпаси для реактивної системи залпового вогню HIMARS, які ми вже надали Україні, і ще більше HIMARS, які надійдуть з інших країн», – зазначив він.

Байден зазначив, що США вже надали Україні військову допомогу на 7 млрд доларів і планують продовжити підтримку. Він додав, що Україна отримає також більше установок HIMARS від інших країн.

«Підтримка України – це глобальні зусилля», – додав американський президент.

Байден наголосив на важливості міжнародної співпраці на підтримку України і відзначив, що більше 50 країн взяли участь в засіданні координаційної групи з оборони України за керівництва очільника Пентагону США Ллойда Остіна кілька тижнів тому. Серед того, що Україна вже отримала, Байден перелічив 140 тис. антитанкових систем, більше 600 танків, більше 500 артилерійських систем, більше 600 тис. боєприпасів для артилерії, а також новітні системи залпового вогню та протиповітряної оборони.

Нагадаємо, що раніше Байден і лідери G7 погодили удар по другому експортному товару Росії – золоту.

Про це повідомляє репортер CNN Кейтлен Коллінз у Twitter.

За її словами, Велика сімка з часом оголосить про заборону на імпорт нового золота з Росії. Це другий за величиною експортним товаром після енергоносіїв для РФ.

Сполучені Штати згуртували світ, наклавши на Росію швидкі та значні економічні санкції, щоб позбавити президента Володимира Путіна доходів, необхідних для фінансування війни в Україні.

За словами джерела, міністерство фінансів США ухвалить рішення заборонити імпорт нового золота в США у вівторок, маючи на меті подальшу ізоляцію Росії від світової економіки шляхом запобігання її участі на ринку золота.

Міністерство фінансів США від коментарів відмовилося.

Західні санкції проти Росії не були спрямовані безпосередньо на комерційні поставки золота, але багато банків, вантажовідправників і нафтопереробників припинили працювати з російським металом після початку конфлікту в Україні.

Золото є важливим активом для російського центрального банку, який зіткнувся з обмеженнями на доступ до деяких своїх активів, які зберігаються за кордоном через санкції Заходу.

Акції російських золотодобувних компаній, які торгуються за кордоном, впали цього року на тлі труднощів, включаючи продаж золота та погашення кредитів банкам, які потрапили під санкції.

Росія виробляє близько 10% золота, що видобувається у світі щороку. Її золоті запаси зросли втричі після анексії Криму в 2014 році.

Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *