Спокійно! Газу вистачить: у Зеленського зробили заяву. Усе під контролем – не замерзнемо

У Львівській, Закарпатській та Хмельницькій областях адміністрації почали розглядати надзвичайну ситуацію, що склалася із забезпечення природнім газом бюджетних установ на осінньо-зимовий період.

Перший заступник глави ОПУ Кирило Тимошенко відреагував на цю інформацію про засідання і заявив, що жодних проблем з газом немає.

«Сьогодні лунає багато маніпуляцій у пресі та з вуст опозиційних політиків щодо тарифів на опалення. Також деякі «експерти» та ЗМІ розганяють паніку через проведення засідань обласних комісій ТЕБ і НС щодо оголошення надзвичайної ситуації з постачанням газу в регіонах», — зазначив Тимошенко та наголосив, що такі комісії збираються тільки «для подолання технічних моментів», щоб швидше підписати договори на постачання газу.

В ОП запевнили – газу достатньо для потреб населення та соціальної сфери.

До 15 жовтня «Нафтогаз» готовий підписати всі договори зі споживачами соціальної сфери (школи, садочки, лікарні), повідомив Тимошенко.

«Ціна на газ на ринку справді зашкалює, але держава всіма способами допомагає місцевому самоврядуванню подолати цю кризу. Серед іншого, за допомогою спецціни», — резюмували в ОП.

Джерело:mereza.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *