Щойно! Вперше в Україні – прямо зі США. Дотримався обіцянки: він їде. Країну врятовано

Міністр оборони США Ллойд Остін готується вперше відвідати Україну вже наступного тижня. Візит відбудеться у рамках його майбутнього європейського турне. Про це повідомив речник Пентагону Джон Кірбі.

«Міністр і його команда готуються до візиту до Європи наступного тижня. Серед зупинок – Грузія, Україна і Румунія», – заявив Кірбі

За його словами, турне завершиться переговорами з союзниками і партнерами на зустрічі міністрів оборони країн-членів НАТО, яка відбудеться 21-22 жовтня в Брюсселі.

Точну дату, коли Остін прилетить в Україну, в його міністерстві не уточнили, як і питання, що він збирається обговорити з керівництвом нашої країни. З ким у нього заплановані зустрічі – теж невідомо.

Детальніше про візит Кірбі пообіцяв поінформувати в найближчі дні.

Нагадаємо, під час вересневого робочого візиту президента Володимира Зеленського до Вашингтона він провів переговори з Ллойдом Остіном, який тоді пообіцяв йому здійснити візит в Україну.

Остін стане другим високопоставленим представником Кабінету Джо Байдена, який відвідає Україну – в травні у нас побував держсекретар США Ентоні Блінкен.

Джерело:korupciya.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *