Щойно! Вілла Кадирова: прямо з Дубаї – шок. Вражаючі деталі – куди пішли гроші?

Джерела видання «Українська правда» показали фотографії вілли глави Чеченської республіки Рамзана Кадирова в Дубаї.

Як повідомляє УП,  Кадиров лише у 2021-2022 роках міг відвідувати Об’єднані Арабські Емірати 14 разів. Принаймні саме стільки разів, за даними публічних онлайн радарів, в ОАЕ приземлявся приватний літак Рамзана Кадирова.

Фото: УП

«Розкішний Airbus A319 вартістю близько 80 мільйонів доларів у лідера дотаційного регіону Росії Чеченської республіки з’явився у 2013 році. І лише у 2017-ому потрапив у поле зору російських журналістів, коли фото з однієї зі спалень літака опублікував російський пропагандист і співак Тіматі», – йдеться в повідомленні.

Скріншот

Окрім цього, джерела видання в авіаційній сфері розповіли, що дизайн літака чеченського Кадирова розробляла дуже дорога компанія. Winch Design, фірма з Великої Британії, визнається однією з найдорожчих компаній у цілому світі.

Завдяки портфоліо компанії можна побачити більше фото літака Кадирова. Борт чомусь зареєстрований не у Чечні, а на офшор на Бермудських островах.

Портфоліо Winch Design

Понад 10 років тому, ще у 2011-му, журналісти цікавилися у глави Чечні Рамзана Кадирова, звідки він бере гроші (наприклад, на такий літак). Кадиров на питання про джерела його доходів, тоді відповів, що йому гроші дає Аллах.

«Не знаю. Звідкись беруться гроші», – сказав він.

Відтоді спосіб життя Кадирова лише покращувався, а подібні питання більше не повторювались.

І якщо припустити, що Кадиров дійсно не знає, звідки взялися 80 мільйонів доларів для придбання його літака, то глава Чечні точно має знати, для чого він так часто літає в ОАЕ.

«У тому, що літак – саме Кадирова, жодних сумнівів: якщо проаналізувати всі перельоти цього борту, то не можна не помітити, що “домашній” аеропорт у нього – саме аеропорт міста Грозний, і саме з нечисленними міжнародними візитами й зустрічами у Москві Кадирова збігаються перельоти літака», – йдеться в повідомленні УП.

26-го лютого цього року літак Кадирова на один день відвідав Дубай. А ось 23-го лютого музикант з еміратів викладає в інстаграм фото, яке він підписав “з віце-президентом Чечні”.

Скріншот

На фото дійсно заступник Кадирова Адам Делімханов, який, за словами самого Кадирова, з перших днів керує кадирівцями, які разом з іншими найманцями у складі російської армії почали повномасштабне вторгнення в Україну саме в ніч з 23-го на 24-те лютого.

Це фото вдалося знайти за геотегом п’ятизіркового готеля, який розташовується на відомій насипній пальмі Дубая Джумейра. За інформацією джерел “Української правди”, саме на території цього готеля – одна з вілл Рамзана Кадирова.

Скріншот

За цим самим геотегом знайшли й інших представників найближчого оточення Кадирова. Ось цей чоловік викладає на своїй сторінці в Інстаграм фото з території цього готеля, починаючи з 2014 року.

Скріншот

Вартість найдешевшого номеру у готелі – 700 доларів за добу. Вілли при готелі коштують близько 3 тисяч доларів за добу. На цій території також є і приватні вілли.

Скріншот

Але увагу привертають ось ці дві фотографії за 2014-ий та 2017-ий роки.

На них Таймасханов фотографується на фоні вілли. Це і є та сама вілла Кадирова на території того самого п’ятизіркового готелю Zabeel Saray Royal Residences at Palm Jumeirah. Вілла Кадирова під номером 21 – одна з двох найбільших, має зручне усамітнене розташування.

Телеканал “Грозний” у 2017-му році повідомляв про зустріч Кадирова в Дубаї з керівником однієї з найбільших місцевих будівельних компаній. Зустріч відбулася вночі просто на віллі Кадирова. Ось цей самий ракурс, що й на фото Заура Таймасханова.

Кадиров зустрічався на дубайській віллі й з іншими представниками будівельних компаній. Ось, наприклад, зустріч вже у 2021-му році.

Також тут у вітальні можна помітити фотографії Кадирова.

Цей інтер’єр впізнається і на фото Кадирова з боксером Майком Тайсоном у 2017-му році.

Вдвічі менші за розміром вілли можна зараз знайти у продажу вартістю близько 7 мільйонів доларів.

З початку повномасштабного вторгнення в Україну Рамзан Кадиров вже зробив декілька спроб створити фейки про начебто своє перебування в Україні. Також Кадиров спростував інформацію про те, що його родина та родини його оточення перебувають у Дубаї. Кадиров та його чиновники під час засідання начебто почали дзвонити своїм дітям для того, щоб вони переконали, що перебувать у Чечні.

Фото: УП

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну джерела УП навідались на територію готеля і змогли зробити фотографії вілли Кадирова.

Фото: УП
Джерело:korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *